Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Не е можно кј свите да работи а кј мене не. До 43 минута гледав незнам сега што е работава...:@

Ne e deka ne ja sakame drzavata tuku problemot e sto drzavata ne ne saka nas... so luge koi sto nonstop kenjaat so toa pravata ni gi dadovte toa i ni sledi samo sto trebase krv da se prelee za nekoj da go sfati toa plus nikoj ne ne rani nas si plakame danoci na drzavata znaci i pridonesuvame za ovaa drzava.. ajde da ne odam podaleku bidejki temava e za Mak reprezentacija ke se navratam koga S.Katanec bese selektor pa ne gi stavase Demiri, Polozani da igraat samo zatoa sto se albanci iako bile podobri od nekoi prvotimci i kako jas ke si navivam za taa reprezentacija? A da ne zboruvam za vasite navivaci koi so bilo koj protivnik da igra makedonija gi vregaat albancite! Ali sepak tesko deka nekoi luge mozat da sfatat

ОК до некаде си во право, стекнувањето на доверба е двонасочен процес, нема да дискутирам понатака.

Добар линк имате на fromsport.com

Не ми е интернетот од КејблТел, само кабловската. Ама еве сега проработа :)

Знае некој кој излезе кој влезе кај нас во игра, ништо не видов од ова промениве...

Ne e deka ne ja sakame drzavata tuku problemot e sto drzavata ne ne saka nas... so luge koi sto nonstop kenjaat so toa pravata ni gi dadovte toa i ni sledi samo sto trebase krv da se prelee za nekoj da go sfati toa plus nikoj ne ne rani nas si plakame danoci na drzavata znaci i pridonesuvame za ovaa drzava.. ajde da ne odam podaleku bidejki temava e za Mak reprezentacija ke se navratam koga S.Katanec bese selektor pa ne gi stavase Demiri, Polozani da igraat samo zatoa sto se albanci iako bile podobri od nekoi prvotimci i kako jas ke si navivam za taa reprezentacija? A da ne zboruvam za vasite navivaci koi so bilo koj protivnik da igra makedonija gi vregaat albancite! Ali sepak tesko deka nekoi luge mozat da sfatat

Не треси глуости вошкар ,ниту еднаш не бил вреѓан албански играч на национална база , можеби бил некој пцуен и вреѓан ама исто онолку колку и секој друг Македонски играч во репрезентација
и плус Шаќири е почитуван од сите како еден од најдобрите Македонски играчи

Изгледав 5 мин. и ми се слоши еј. Полош фудбал не сум гледал во животот. Едните камења, другите дрва....

Од ова што видов до сега:
Мојсов влезе на местото на Шиков, Савиќ на местото на Кировски, Тодоровски на местото на Лазаревски и Илијоски (или некој друг беше) на местото на Тричковски... Ама и претходно имаше по некои измени али не ги видов, ги забележа некој?

Од ова што видов до сега:
Мојсов влезе на местото на Шиков, Савиќ на местото на Кировски и Илијоски (или некој друг беше) на местото на Тричковски... Ама и претходно имаше по некои измени али не ги видов, ги забележа некој?

Во второ мислам дека само тие измени се.

Kolku se slabi , e ednite i drugite.
Ponekvaliteten i poln so greski fudbal nemam gledano vo zivot.
Ko od ulica da se sobrani dvete ekipi.

Хаха овие и по дрва почнале да се качуваат, сигурно се некои од планинарите од тетовските села :pos2:

Хаха овие и по дрва почнале да се качуваат, сигурно се некои од планинарите од тетовските села :pos2:

Не бери гајле ти за тетовчани бидејќи сите за еден се внатре...но како што гледаш во Албанија има голема заинтересираност кога игра националната селекција!

Не бери гајле ти за тетовчани бидејќи сите за еден се внатре...но како што гледаш во Албанија има голема заинтересираност кога игра националната селекција!

Ако има толку голема заинтересираност што не се игра на поголем стадион.

Нај јако беше ко го дадоа тој на дрвото со апарат.:pos::pos::pos:

Ако има толку голема заинтересираност што не се игра на поголем стадион.

Нај јако беше ко го дадоа тој на дрвото со апарат.:pos::pos::pos:

Па не знам колку пратиш...но Албанија пријателсикте мечеви ги игра и во другите градови освен Тирана.Некогаш во Шкодра(Скадар),некогаш во Влора(Валона)...па во Корча!

Па не знам колку пратиш...но Албанија пријателсикте мечеви ги игра и во другите градови освен Тирана.Некогаш во Шкодра(Скадар),некогаш во Влора(Валона)...па во Корча!
Прв пат се игра меч во Горица ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom