- Член од
- 18 март 2010
- Мислења
- 375
- Поени од реакции
- 11
sto ranis kogo ranis ti?Македонија има одлична подршка од балисти и шверцери...секоја чест за овие 2 групирани куче да те лае
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
sto ranis kogo ranis ti?Македонија има одлична подршка од балисти и шверцери...секоја чест за овие 2 групирани куче да те лае
![]()
Хах абе дечки тие пцуења ги има овде кога играат македонски тим против албански а не таму во Албанија!
sto ranis kogo ranis ti?
Kako прво игра МАКЕДОНИЈА,не играм ја,таке да ја пцуеш и вреѓаш државата која ти дала дом и каков таков живот и како второ не се секирај да е до мене не би живел овде...поззsto ranis kogo ranis ti?
sto ranis kogo ranis ti?
Проблемот е во група ЛУЗЕРИ од тука кои отишле во Албанија да свират на химната и да ја пцујат репрезентацијата на Македонија, со тамошните Албанци нема никаков проблем
Здравство, образование, службен јазик и милион други права...
Што се буниш па ти бе у која држава си бе ти ако зимаш социјалка , државата ти плаќа и социјалка и струја.Одиш ли бе ти на школо?-сигурно одиш кој ти дава учебници?-Државата!!-Така ли е бе пи***а ти матер куче албанско!!!???
Само како ќе кажеш ти :pos2:Dobieni so krv toa ne e davanje a pravata nemoze nikoj da ni gi odzeme.. ne sme 2% od naselenieto pa vie cisto od dobrotvornost da ni davate.. bulshitt! i plus toa zaprasaj se zosto albancite od ovde koi zaminale vo Albaniija da ja gledaat utakmicata zosto ja svirkaat himnata toa treba da te zagrizi i da se zaprasas zosto e toa taka.. dur ne go sfatis toa a i nema ke si prodolzis da zivees vo kutija!
--- надополнето ---
Revoltiran si gledam mnogu.... a plus toa gledam 16godini imas ne letaj mnogu da ne te zakole nekoj vo avtobus
Kako прво игра МАКЕДОНИЈА,не играм ја,таке да ја пцуеш и вреѓаш државата која ти дала дом и каков таков живот и како второ не се секирај да е до мене не би живел овде...позз![]()
sto ranis kogo ranis ti?
Dobieni so krv toa ne e davanje a pravata nemoze nikoj da ni gi odzeme.. ne sme 2% od naselenieto pa vie cisto od dobrotvornost da ni davate.. bulshitt! i plus toa zaprasaj se zosto albancite od ovde koi zaminale vo Albaniija da ja gledaat utakmicata zosto ja svirkaat himnata toa treba da te zagrizi i da se zaprasas zosto e toa taka.. dur ne go sfatis toa a i nema ke si prodolzis da zivees vo kutija!
--- надополнето ---
Revoltiran si gledam mnogu.... a plus toa gledam 16godini imas ne letaj mnogu da ne te zakole nekoj vo avtobus