Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
ни свиреја на химната ако не приметивте да си знаете

Хах абе дечки тие пцуења ги има овде кога играат македонски тим против албански а не таму во Албанија!

Проблемот е во група ЛУЗЕРИ од тука кои отишле во Албанија да свират на химната и да ја пцујат репрезентацијата на Македонија, со тамошните Албанци нема никаков проблем

sto ranis kogo ranis ti?

Здравство, образование, службен јазик и милион други права...

Кировски е добар сега за сега.

Каурски пи*ки...ебати племето! Знаем многу од вас ќе се навредите што ќе го прочитате ова (албанците), ама гледајте фудбал и самите ќе си сфатите. Уште еднаш ќе речем, СРАМОТА!

sto ranis kogo ranis ti?
Kako прво игра МАКЕДОНИЈА,не играм ја,таке да ја пцуеш и вреѓаш државата која ти дала дом и каков таков живот и како второ не се секирај да е до мене не би живел овде...позз :)

sto ranis kogo ranis ti?

Што се буниш па ти бе у која држава си бе ти ако зимаш социјалка , државата ти плаќа и социјалка и струја.Одиш ли бе ти на школо?-сигурно одиш кој ти дава учебници?-Државата!!-Така ли е бе пи***а ти матер куче албанско!!!???

Проблемот е во група ЛУЗЕРИ од тука кои отишле во Албанија да свират на химната и да ја пцујат репрезентацијата на Македонија, со тамошните Албанци нема никаков проблем

Здравство, образование, службен јазик и милион други права...

Dobieni so krv toa ne e davanje a pravata nemoze nikoj da ni gi odzeme.. ne sme 2% od naselenieto pa vie cisto od dobrotvornost da ni davate.. bulshitt! i plus toa zaprasaj se zosto albancite od ovde koi zaminale vo Albaniija da ja gledaat utakmicata zosto ja svirkaat himnata toa treba da te zagrizi i da se zaprasas zosto e toa taka.. dur ne go sfatis toa a i nema ke si prodolzis da zivees vo kutija!

--- надополнето ---

Што се буниш па ти бе у која држава си бе ти ако зимаш социјалка , државата ти плаќа и социјалка и струја.Одиш ли бе ти на школо?-сигурно одиш кој ти дава учебници?-Државата!!-Така ли е бе пи***а ти матер куче албанско!!!???

Revoltiran si gledam mnogu.... a plus toa gledam 16godini imas ne letaj mnogu da ne te zakole nekoj vo avtobus

Dobieni so krv toa ne e davanje a pravata nemoze nikoj da ni gi odzeme.. ne sme 2% od naselenieto pa vie cisto od dobrotvornost da ni davate.. bulshitt! i plus toa zaprasaj se zosto albancite od ovde koi zaminale vo Albaniija da ja gledaat utakmicata zosto ja svirkaat himnata toa treba da te zagrizi i da se zaprasas zosto e toa taka.. dur ne go sfatis toa a i nema ke si prodolzis da zivees vo kutija!

--- надополнето ---

Revoltiran si gledam mnogu.... a plus toa gledam 16godini imas ne letaj mnogu da ne te zakole nekoj vo avtobus
Само како ќе кажеш ти :pos2:

А покрај тоа нели е точно тоа што го реков?
пс.: (до администраторите)Знам дека е забранета вулгарноста, ама неможев да се воздржам.

Kako прво игра МАКЕДОНИЈА,не играм ја,таке да ја пцуеш и вреѓаш државата која ти дала дом и каков таков живот и како второ не се секирај да е до мене не би живел овде...позз :)

Drzavata ne mi dade dom domot mi bil ovde izgraden od pradedovcite moi.. a bas bi sakal nekoj kako tebe da dojde na vlast i da vidime posle ti kade ke zivees a ne jas..

sto ranis kogo ranis ti?

Да не беше МАКЕДОНИЈА Милошевиќ сигурно од тебе сапун ќе напраеше на Косово! Затоа немој да јадеш трице многу, и престани со провокацие! Ако не ти се свиѓа муабетот што го праемо, ич не пишуј и готово, нема потреба дополнителни тензие да ствараш!

--- надополнето ---

Moze jas da odgovoram?
Sigurno bidejkji nema 2-3 strofi na albanski jazik , taka?
Super pricina za pcuenje , svirenje , degradiranje ... odlicno!

Дај бе не драпајте к*рови... Ако им се свири нека свират. Ако не им чини овде имаат биометриски пасош, можат да кршат глава кај им душа сака.

А на сопкаст може ли да се гледа мечот? И кој може да објасни како да го најдам мечот, оти првпат го користам.

Натпреваров има да заврши нерешено у нерешено! Јонуз премногу сељачки се понаша, ебаму аматерот мисли дека се игра натпревар од трета Макеоднска лига. Тричко сила, колку е само брз, треба поише да го форсираат, Марио слабо некако. Ај ваљда ќе се деси нешо бар едно голче да видимe :)

А за неандрталците на трибина, не е потребно да се коментира.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom