Македонска фудбалска репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата meazza
  • Време на започнување Време на започнување
Dobieni so krv toa ne e davanje a pravata nemoze nikoj da ni gi odzeme.. ne sme 2% od naselenieto pa vie cisto od dobrotvornost da ni davate.. bulshitt! i plus toa zaprasaj se zosto albancite od ovde koi zaminale vo Albaniija da ja gledaat utakmicata zosto ja svirkaat himnata toa treba da te zagrizi i da se zaprasas zosto e toa taka.. dur ne go sfatis toa a i nema ke si prodolzis da zivees vo kutija!

Друже, уживате права како никој, а плус и не ја сакате државата. Цело време се прашувам што ги тера албанците од тука да ја свиркаат химната и да ја навредуваат Македонија и искрено ме загрижува, ама ако "кутијата" не ти се свиѓа, слободно напушти, премногу ја прљаш, мене ми се допаѓа. А кога сме кај "патриотите" од тука кои отишле во Албанија да ја вреѓаат Македонија, а не да навиваат за Албанија, објаснувањето ќе го најдеш неколку поста погоре, ти кажав обични ЛУЗЕРИ... Извинете за офтопик

Дали и кај некој друг кој гледа преку стримот од ATDHE.net му се случи истото што и мене , т.е. гледав најнормално без сецкање околу 25 мин и потоа почна ептен да сецка и по 2-3 минути се исклучи сликата и ми излезе некоја порака на која пишуваше дека можам да гледам само преку Ustream.

Дали и кај некој друг кој гледа преку стримот од ATDHE.net му се случи истото што и мене , т.е. гледав најнормално без сецкање околу 25 мин и потоа почна ептен да сецка и по 2-3 минути се исклучи сликата и ми излезе некоја порака на која пишуваше дека можам да гледам само преку Ustream.

Да и мене истото ми се случи :)

Одам на ТВ јас да го гледам мечот.

Мене негде кј 43 минута ми се укочи, ваљда за второ ќе се среди :/ А таман најдов еден асален линк...

И НЕ ЈА ПУНИТЕ СО ГЛУПОСТИ ТЕМАВА, ДОСТА Е!

Ako prvoto sto ti ide na pamet e ova togas jas neznam so tebe sto mozam ponataka da si diskutiram... ke te ostavam so tvoite 2-3 strofi

A taka ... ne zastanuvame tuka...
Zname so sonce , i orel kako preletuva preku nego ...
Zadolzitelen albanski jazik u Berovo i Strumica?
Pretsedatel albanec?

Uste nesto?

Ili i ova ne e dovolno nasite mili sogragjani albanci da ne ni svirat na himnata (nasa i nivna DRZAVNA) i da se osekjaat del od ovaa NASA zaednicka drzava?

Мене негде кј 43 минута ми се укочи, ваљда за второ ќе се среди :/ А таман најдов еден асален линк...

И НЕ ЈА ПУНИТЕ СО ГЛУПОСТИ ТЕМАВА, ДОСТА Е!
Сега е OK на atdhe.

Имаше некои измени во текот на натпреварот? Ја само што стигнав дома така да ништо не видов...

Не ми се верува пак го стаил Лазаревски во игра, наместо конечно да му даде шанса на Мојсов, ем пријателски натпревар ем Новески неигра, подобра прилика за он да влезеше у игра нема, он со Лазаревски стартуе....

Штета Тасевски што се повредил, баш сакав да видам у каква форма ќе се покаже сеа :(

Друже, уживате права како никој, а плус и не ја сакате државата. Цело време се прашувам што ги тера албанците од тука да ја свиркаат химната и да ја навредуваат Македонија и искрено ме загрижува, ама ако "кутијата" не ти се свиѓа, слободно напушти, премногу ја прљаш, мене ми се допаѓа. А кога сме кај "патриотите" од тука кои отишле во Албанија да ја вреѓаат Македонија, а не да навиваат за Албанија, објаснувањето ќе го најдеш неколку поста погоре, ти кажав обични ЛУЗЕРИ... Извинете за офтопик

Ne e deka ne ja sakame drzavata tuku problemot e sto drzavata ne ne saka nas... so luge koi sto nonstop kenjaat so toa pravata ni gi dadovte toa i ni sledi samo sto trebase krv da se prelee za nekoj da go sfati toa plus nikoj ne ne rani nas si plakame danoci na drzavata znaci i pridonesuvame za ovaa drzava.. ajde da ne odam podaleku bidejki temava e za Mak reprezentacija ke se navratam koga S.Katanec bese selektor pa ne gi stavase Demiri, Polozani da igraat samo zatoa sto se albanci iako bile podobri od nekoi prvotimci i kako jas ke si navivam za taa reprezentacija? A da ne zboruvam za vasite navivaci koi so bilo koj protivnik da igra makedonija gi vregaat albancite! Ali sepak tesko deka nekoi luge mozat da sfatat

Да , сега е ок но ќе видиме до кога ... и прееска 25 минути гледав без проблем :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom