Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
Кој е тој таксистот у средина шо игра? Шуманешто го рекоа. Ова некоја нова акција е на ФФМ а? И фановите да играат во прв тим нешто? Добра акција мора да признаам.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шут од толку далеку да, али кога се иде 5 на 10, али при 3 на 4 со можност да се одигра дупли пас или да направиме вишок е апсурдно да се шутира од толку далеку.Ако не форсираме шут од 18-20 метри, ке нема што да форсираме.Ама денеска има фудбал допадлив за око,само уште резултатот да го поправиме да дадеме уште некој 2-3-4-5-6 гола и топ
![]()
Никогаш сме немале послаба екипа.... ГНИДИ!
А шо демек ако беа Ристич и Ѓуровски со Словачка ќе победевме.Словачка е силна екипа не знам вие со кој мислите дека играме,за малку ја бевме исполниле целта 1 бод но немавме среќа.Да играа Деспотовски и Наумовски сега со Ерменија пак ќе беше исто бидејќи Ерменија не е Словачка да не водиме 5-0 нешто.Имаше едно 2-3 што ми викаа не се Ристиќ и Ѓуровски за у репрезентација...тапа биле. Не, со Наумовски и Деспотовски поарно ќе беше.
За у напад сме супер, ама одбранава катастрофа. Проаѓаат на наша половина како од шала. Тупан незнам каква функција има у тимов, ама ја би го препорчал да работи како маѓионичар. Се губи, на моменти неможеш ни да го видиш кај е. Овој па Митревски, играат ташакот со него, го вртат ка вртелешка.
Штета што промашивме толку шанси, ама очекувам уште два гола у второ.
А шо демек ако беа Ристич и Ѓуровски со Словачка ќе победевме.Словачка е силна екипа не знам вие со кој мислите дека играме,за малку ја бевме исполниле целта 1 бод но немавме среќа.Да играа Деспотовски и Наумовски сега со Ерменија пак ќе беше исто бидејќи Ерменија не е Словачка да не водиме 5-0 нешто.
Сепак мислам дека Тасевски требаше да добие повеќе шанса во репрезентацијата бидејќи е подобар од сите овие.А не ќе го пуштат 5 минути да поигра и не го бивало.Некои и ги трпат со години Тасевски не чинел.
Ма немој?Ако ти е за врвен фудбал иди гледај ја Барселона. Сме имале многу полоши тимови од овој.
Ова е најдоброто што го имаме моментално, тоа ни е. Би било убаво да имаме поквалитетен играч на местото на Славчо, ама немаме.
Мене трн во око ми е и Митрески. Као, квалитетен, искусен, а два пати му избегаа и беше опасно, и голот е пола негов.
Ѓуровски е доказ дека мора да се има барем еден ОМ во тимот, не бива само со деструктори на играта.
Тодоровски и покрај 2 лоши додавања е одличен, трча по целата линија, има чувство за игра, добар дриблинг.
Можеме да добиеме, ајде уште поофанзивно! МАКЕДОНИЈА!