Пак сакав да се заберам од Охрид да ги гледам...
Незнам што не земат некој од бразил барем средина да покрие,и Јонуз во таквото да си ги стави младинциве што ги става.
Класични ДРВА се овие нашиве бе.Едно ми е мило,што одамна сум се откажал од репрезентација на Македонија во фудбал,и мислам дека тоа мислење го има на форумот сам ме мрзи да го барам Иначе имам напишано дека се додека не победиме репрезентација што е топ 5 или топ 10 во светов јас НИКОГАШ нема да ја сакам македонската репрезентација во фудбал,паралелно на тоа не се ни замарам. п.с ке го утне пеналот ...... а и да го погоди СРАЊЕ се нашиве !
Тоа е тоа! Никогаш не ги бивало нити ќе ги бива Македонците, факт!
После ќе плачат ко пички некои..море мрш да ви ебам и управа и играчи и се по список, мамицата предавничка...трчате за третолигашите каде што играте, а за репрезентација кур ве боли, затоа и никој нема да заигра за јака екипа, зошто сите се клошари од улица собрани што мислат дека знаат да се подаваат меѓу себе.
СРАМОТА!
И пеналов џабе...со едни никакви ерменци да се мачиш...ПАТЕТИКИ.
Ова навивачиве треба да им се симнат и да ги ебат.
20 години од кога е оформена репрезентацијата, не сврзаа 4 паса по ред...и како да ги сакаш после!?! Мрш у три лепе
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.