Да не мислиш на тој против Канада пред крај на прво полувреме?Не ми текнува против кој, ама Георгиевски промаши идентична шанса и против некоја друга репрезентација во претходниот квалификационен циклус.
Да не мислиш на тој против Канада пред крај на прво полувреме?
Просто не ми се верува до ден денес како успеа толку непрецизно да шутира... У секој случај комплетно се согласувам со твоето мислење околу Ѓеоргиески (и Ѓуроски)
Пуштени се влезниците за со Ерменија? И колку пари се да ме информира некој?
па ни Белорусија не е Шпанија , ниту пак Кипар не е Бразил .. да те подсетам Франција - Белорусија 0:1 . Португалија - Кипар 4:4 .. нашиве кога че дадат 2 гола на гостински да ми пишиш ..Неможам да ги разберам некои што серат по нашиве.Добро не сме ни бразил нит шпанија па да играме со 3 во напад и да веземе низ терен.
Прочитај те го интервјуто на еден наш што игра во Словчка што коментираше да се игра затворено и да се чека шанса.
Ама ете 11 на 11 се виде колку им може гзето на Словачка.
Судијата што ја усра ја усра.Еве нели старт одзади се казнува со црвен плус Ристиќ кога го поеба Шкртел остана сам со голманот кај беше тогаш тоа смрделто да даде црвен?
Или не вас поважно ви е тоа што Шиков изиграл непрофисонално или незнам што,а типот поправилно игра Стопер а не бек.
И пак неможам да разберам гледам коментари поназад кај што се плука по нашите а судијата се величи
И да Јонуз не е Мурињо па да игра со 3 во напад како што направи на Стемфорд кога сите очекуваа да се брани резултат.
Ах бе Македононски менталитет само да се гледа сеир и да се пљука...
Да беа хрватите или србите имаше мамица да им ја натртат.
За Португалија - Кипар се согласувам, ама искрено и ние да игравме на местото на Белорусија против Франција и ние ќе победевме, и тоа со повеќе од 1:0...па ни Белорусија не е Шпанија , ниту пак Кипар не е Бразил .. да те подсетам Франција - Белорусија 0:1 . Португалија - Кипар 4:4 .. нашиве кога че дадат 2 гола на гостински да ми пишиш ..
хехе .. ме насмеа :wink: ние од Андора губиме на гости па Франција че ја тепаме .. хехЗа Португалија - Кипар се согласувам, ама искрено и ние да игравме на местото на Белорусија против Франција и ние ќе победевме, и тоа со повеќе од 1:0...
Лелее со таа Андора коа ќе почнете да замарате... Ти ако тој резултат од пред 10 години го земаш за пример на кое ниво ни е репрезентацијата ондак џабе со тебе чоек мубает да праи. Ако така „просто“ гледаш на работите и два-три резултати (од одредени крајности, било позитивни или негативни кои сме ги постигнале) ги земаш за доказ колку сме добри ондак можеш и да кажеш „ее ние Хрватска ја победивме, против Англија и Холандија нерешено иаме изиграно, ондак што се Словачка и Ирска за нас, 5:0 ќе ги тепаме“...хехе .. ме насмеа :wink: ние од Андора губиме на гости па Франција че ја тепаме .. хех
4 ќе им дадевме!За Португалија - Кипар се согласувам, ама искрено и ние да игравме на местото на Белорусија против Франција и ние ќе победевме, и тоа со повеќе од 1:0...
:pos2::pos2:Епа одење у напад кога противникот е дезориентиран е логична работа, а не храброст. Значи Јонуз не само што му фали храброст него е и глуп!
Со Ерменија ќе тепаме, ама за понатака со Јонуз на чело сум голем песимист...
Па ни словачка не се Бразил па да се радуваме на бод. Сите знаеме кои услови ги има кај нас, ама со Словачка бе од прва минута да играш на бод, со целосно затворена формација, за мене е срамота. Што да очекуваме кога ќе играме со посилни селекции, еве со Русија кога ќе играме? Тогаш не би требало ни на контри да одиме.Неможам да ги разберам некои што серат по нашиве.Добро не сме ни бразил нит шпанија па да играме со 3 во напад и да веземе низ терен.