- Член од
- 29 март 2007
- Мислења
- 6.820
- Поени од реакции
- 238
за уживање сме царевиНе сме ние за фудбал
Уствари не сме за ништо, реално кажано :tv:
за уживање сме царевиНе сме ние за фудбал
Уствари не сме за ништо, реално кажано :tv:
На последното светско првенство во уживање кое се оддржа во Црна Гора бевме вице шампиони :pos2:за уживање сме цареви
Ту ту, од 6 натпревари што сме ги одиграле иаме 5 победи и едно нерешено (овој натпревар сега), и ај сеа сме биле на исти ранг со Малта и Лихтенштајн...
Само Романија беше поквалитетна од нас... Игравме пријателски со Малта, Катар, Канада, Иран, Црна Гора, Азербејџан, па фала богу дека ќе победуваме. Наместо да играме со селекции посилни од нас, ние бараме што поутепани репрезентации. Добро е ова што ни се случи, Јонуз намерно бара послаби противници само за да билда победи.Па ја тепавме и Романија, али нормално, тоа не е битно, битно не успеавме да ја победиме Малта на гости, тоа значи на нивни ранг сме сеа.
Наумовски со Малта од 2 метри ја погоди пречката На претходните пријателски го гледав Сулимани и воопшто не ме импресионира, а Ѓуровски беше надвор од форма, немаше сила да изигра цел меч. Тодоровски не верувам дека ќе добие шанса пред Лазаревски кој не знам од која причина сеуште е стандарден во репрезентацијата иако врска нема од фудбал.Абе имаме супер репрезентација оваа е само пријателска иначе квалификациите очекувам да ги играме со следниов состав че не биде за 4-то не се сеќирајте
Наумовски(оти помага у одбрана незадруго) Пандев Тричко
Гјуровски
Сулимани(Од А.Виена мислам дека веќе доби мак пасош)
Шумоликоски
Попов Новески Васоски(Митрески) Тодоровски(Д.Горгиевски од Шибеник
Aбе знам дека Наумовски е труп у напад ама ми се допаѓа тоа што се бори за секоја топка и помага во одбрана Сулимани сеуште нема настап за Македонија изгледа си го помешал со некој друг иначе лани беше стандарден во А.Виена , а Ѓуровски разбрав дека вчера бил нашиот најдобар играч во прво полувреме одлично соработувале со Пандев така да мислам дека подобар состав од овој немаме.Наумовски со Малта од 2 метри ја погоди пречката На претходните пријателски го гледав Сулимани и воопшто не ме импресионира, а Ѓуровски беше надвор од форма, немаше сила да изигра цел меч. Тодоровски не верувам дека ќе добие шанса пред Лазаревски кој не знам од која причина сеуште е стандарден во репрезентацијата иако врска нема од фудбал.
Аууу , абе ние и среќа сме имале што не сме изгубиле...од ова што го видов треба да бидеме задоволни со нерешениот резултатЕве
http://www.time.mk/read/29caef2dbd/4e5b3ecf5a/index.html
клипот не е за луѓе со срцеви проблеми , бидејќи ќе се изнагледат 100% шанси на малта за гол .
Мислам дека Сулимани играше веќе на некој од претходните пријателски, али не се покажа нешо посебно...Aбе знам дека Наумовски е труп у напад ама ми се допаѓа тоа што се бори за секоја топка и помага во одбрана Сулимани сеуште нема настап за Македонија изгледа си го помешал со некој друг иначе лани беше стандарден во А.Виена , а Ѓуровски разбрав дека вчера бил нашиот најдобар играч во прво полувреме одлично соработувале со Пандев така да мислам дека подобар состав од овој немаме.
Aj, aj, не мора да повторуваш по 117 пати... По квалитет сме далеку подобри, но мислам дека е добар овој кикс за наместо да се избираат 562 пласирани репрезентации за да се билдаат победи, да се бараат квалитетни противници со кои ќе напредуваме во нашата игра.јас кога ви викам дека ние со квлаитет сме со рамниште на малта луксембург и лихтенштајн вие се смеете епа гледајте го клипот :pos2: