- Член од
- 27 јуни 2008
- Мислења
- 9.024
- Поени од реакции
- 5.947
Слаб среден ред имаме т.е немаме средина
Затоа што ние Македонците се водиме по традиција, а тоа е дел од нашата традиција... после ќе ми јадат трици не сме имале историја.Зошто се мислам второто полувреме ќе не наковаат:nesum:
Да беше најдобар немаше да биде резерва во второлигаш.Според мене најдобар средишен играч што го имаме е Ндерим Неџипи од Лирс, ама никој не го вика за репрезентација, Работнички со него беа најдобри, и за тој што бараше линк, има на атдхе, не е од џастин тв.
Баш тоа сакав јас да го кажам,кој е тоа по лева страна често се мачи и ја губи топката.Шумоликоски е дефинитивно најслабата алка во тимот.А се гледа и надмоќтта на Романија,не се којзнае што ама незаслужено водиме.Нема кој да игра на средина само две добри комбинации направивме и се пробивме до средина кајшто ја губиме топката. Два троица се за ремонт минимум.Луѓе не знам колку гледате, ама нашиве не сврзаа еден напад, голот на среќа им го дадовме. Се гледа драстична разлика меѓу нас и Романија, посебно левава деснава страна сол не направија.
За да смрди треба да го имаме, а ние... го немаме Одбранава сеа за сеа добро игра.Поише од 5 додавања не сврзаа нашиве,средниов ред ни е трагедии....