Замисли го немам цел албум имам само 3-4 песни ама ќе го сметнам албумот ако го има на металсторм
а ако го имаш прати ми го на пп те молам
Го имаш на www.mediaportal.ru
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Замисли го немам цел албум имам само 3-4 песни ама ќе го сметнам албумот ако го има на металсторм
а ако го имаш прати ми го на пп те молам

Мислам дека ќе ти се допаднат Dying Fetus - Технички дет метал / детграјнд бенд со малку хц елементи во некои од песните.дајте некој сличен(ама добар да е) бенд со Cephalic Carnage...
дечкиве мас вадат!!!! ненормално страшни се!!!!
у последно време ова бруталциве ми праат кеф(за метал зборам)...
поздрав и фала
Мислам дека ќе ти се допаднат Dying Fetus - Технички дет метал / детграјнд бенд со малку хц елементи во некои од песните.
Многу го обожавам прогресив металот, ама само инстументалниот. Вокалите ми се некако премногу лигави. Еве ти неколку бендови кои мора да ги имаш во колекцијата:Дај бацете по некој стварно добар прогресивен метал...
Ееј колку не можам да сварам прогресив ништо нема ко тоа... ептен ми е споро и килаво и долго...
. Иначе Џејми Џаста, Dying Fetus не се брутал дет...на шедоу дефиницијата е онаа тачната...
ваљда сите ги буни претерано мрсниот гроул...и пуно бластиќи, али пак не е брутал дет..
Дај бацете по некој стварно добар прогресивен метал...
За Jamey Jasta брутал
како на пр. Mayhem, Gorgoroth, Dimmu Borgir, Satyricon i tn. а и многу често знам да си пуштам Pantera и да откачам до даска.Дај бацете по некој стварно добар прогресивен метал...