- Член од
- 28 мај 2005
- Мислења
- 6.373
- Поени од реакции
- 177
Брат админот односно овај вортекс може да поставува албуми за симнување
it's illegal!
Брат админот односно овај вортекс може да поставува албуми за симнување
да.. на тоа забораивме! Ондак би било убаво да се стаи само делче онака СЛИЧНО НА ФОРУМ ама НЕ Е ФОРУМ... значи, да се има дел за Дет, Треш и слично и сите ние да оставаме линкови за симињање у зависност на делот кај шо припаѓаат...it's illegal!
Болдираното ми е во топ листата а би ги додал МоргулAncient, Immortal, Keep Of Kalessin, Emperor, Mayhem, Balrog...
Иако сум во глобала ориентиран кон death metal, напати одлично ми легнува black од типот на горенаведените.
Скромна колекција на black metal(се ми е death и grind) поседувам, ама би можел да ги издвојаm горенаведените, особено Immortal.
Бета верзијата што следува ќе биде многу ограничена, но за понатаму се планираат дискусиони групи, членот што ја формира ќе се грижи за групата која ќе обработува извесна тематика, нешто како социјалниве групи на Кајгана Па, можеби сепак има надеж и за даунлоад секција.да.. на тоа забораивме! Ондак би било убаво да се стаи само делче онака СЛИЧНО НА ФОРУМ ама НЕ Е ФОРУМ... значи, да се има дел за Дет, Треш и слично и сите ние да оставаме линкови за симињање у зависност на делот кај шо припаѓаат...
ау каков албум! добар е, али прво треба човек да ја преживее првата песна од 10 мин, ако не се откажеш на стартот ,натаму албумот тече добро, тај вокалот на прва малце лелека ,али после се навикне човек и не пречи. околу блек металите би додел и
Silencer - Death-Pierce Me
По ултра од ова нема. Го имаат само овој албум издадено, и се распаднати! Али мора секој што сака блек да го има у колекција, албумот е уникат!
Други добри .. Diabolical Masquerade, Thy Serpent, Astarte, Shining ...
Замисли го немам цел албум имам само 3-4 песни ама ќе го сметнам албумот ако го има на металсторм
Silencer - Death-Pierce Me
По ултра од ова нема. Го имаат само овој албум издадено, и се распаднати! Али мора секој што сака блек да го има у колекција, албумот е уникат!
Други добри .. Diabolical Masquerade, Thy Serpent, Astarte, Shining ...
На времето ја имав симнато целата mp3 архива од МкМетал, така да ако некој е заинтересиран нека ми пише.пак е нелегално.. језда добро беше едно време на мкметал коа имаше mp3 секција со демоа/албуми некои такви ствари од наши бендови. Место да се мучиш со myspace-ови од таму комотно си земеш...