Брат админот односно овај вортекс може да поставува албуми за симнување
it's illegal!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Брат админот односно овај вортекс може да поставува албуми за симнување
да.. на тоа забораивме! Ондак би било убаво да се стаи само делче онака СЛИЧНО НА ФОРУМ ама НЕ Е ФОРУМ... значи, да се има дел за Дет, Треш и слично и сите ние да оставаме линкови за симињање у зависност на делот кај шо припаѓаат...it's illegal!![]()
Болдираното ми е во топ листата а би ги додал МоргулAncient, Immortal, Keep Of Kalessin, Emperor, Mayhem, Balrog...
Иако сум во глобала ориентиран кон death metal, напати одлично ми легнува black од типот на горенаведените.
Скромна колекција на black metal(се ми е death и grind) поседувам, ама би можел да ги издвојаm горенаведените, особено Immortal.
да.. на тоа забораивме! Ондак би било убаво да се стаи само делче онака СЛИЧНО НА ФОРУМ ама НЕ Е ФОРУМ... значи, да се има дел за Дет, Треш и слично и сите ние да оставаме линкови за симињање у зависност на делот кај шо припаѓаат...
![]()
Silencer - Death-Pierce Me
По ултра од ова нема. Го имаат само овој албум издадено, и се распаднати! Али мора секој што сака блек да го има у колекција, албумот е уникат!
Други добри .. Diabolical Masquerade, Thy Serpent, Astarte, Shining ...
Замисли го немам цел албум имам само 3-4 песни ама ќе го сметнам албумот ако го има на металсторм![]()
Silencer - Death-Pierce Me
По ултра од ова нема. Го имаат само овој албум издадено, и се распаднати! Али мора секој што сака блек да го има у колекција, албумот е уникат!
Други добри .. Diabolical Masquerade, Thy Serpent, Astarte, Shining ...
пак е нелегално.. језда добро беше едно време на мкметал коа имаше mp3 секција со демоа/албуми некои такви ствари од наши бендови. Место да се мучиш со myspace-ови од таму комотно си земеш...