Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
да.. на тоа забораивме! Ондак би било убаво да се стаи само делче онака СЛИЧНО НА ФОРУМ ама НЕ Е ФОРУМ... значи, да се има дел за Дет, Треш и слично и сите ние да оставаме линкови за симињање у зависност на делот кај шо припаѓаат...

пак е нелегално.. језда добро беше едно време на мкметал коа имаше mp3 секција со демоа/албуми некои такви ствари од наши бендови. Место да се мучиш со myspace-ови од таму комотно си земеш...

Ancient, Immortal, Keep Of Kalessin, Emperor, Mayhem, Balrog...

Иако сум во глобала ориентиран кон death metal, напати одлично ми легнува black од типот на горенаведените.
Скромна колекција на black metal(се ми е death и grind) поседувам, ама би можел да ги издвојаm горенаведените, особено Immortal.

Ancient, Immortal, Keep Of Kalessin, Emperor, Mayhem, Balrog...

Иако сум во глобала ориентиран кон death metal, напати одлично ми легнува black од типот на горенаведените.
Скромна колекција на black metal(се ми е death и grind) поседувам, ама би можел да ги издвојаm горенаведените, особено Immortal.
Болдираното ми е во топ листата а би ги додал Моргул

да.. на тоа забораивме! Ондак би било убаво да се стаи само делче онака СЛИЧНО НА ФОРУМ ама НЕ Е ФОРУМ... значи, да се има дел за Дет, Треш и слично и сите ние да оставаме линкови за симињање у зависност на делот кај шо припаѓаат...

Бета верзијата што следува ќе биде многу ограничена, но за понатаму се планираат дискусиони групи, членот што ја формира ќе се грижи за групата која ќе обработува извесна тематика, нешто како социјалниве групи на Кајгана :) Па, можеби сепак има надеж и за даунлоад секција.

Иако информацииве ми се од Вортекс, земам со малку резерва кај делот "во иднина" :smir:

110534.jpg

Silencer - Death-Pierce Me

По ултра од ова нема. Го имаат само овој албум издадено, и се распаднати! Али мора секој што сака блек да го има у колекција, албумот е уникат!

Други добри .. Diabolical Masquerade, Thy Serpent, Astarte, Shining ...

110534.jpg

По ултра од ова нема. Го имаат само овој албум издадено, и се распаднати! Али мора секој што сака блек да го има у колекција, албумот е уникат!

ау каков албум! добар е, али прво треба човек да ја преживее првата песна од 10 мин, ако не се откажеш на стартот ,натаму албумот тече добро, тај вокалот на прва малце лелека ,али после се навикне човек и не пречи. околу блек металите би додел и
Manegarm,Windir,Fjoergyn,Drudgh,Katharsys,Wolves In The Throne Room,Secrets Of the Moon, - moj stil na black метали

110534.jpg

Замисли го немам цел албум имам само 3-4 песни ама ќе го сметнам албумот ако го има на металсторм
а ако го имаш прати ми го на пп те молам

Толку ли беа блекери на форумов???(мислам на сите оние кои троа се разбираат во блек)

ја уствари сакам таков стил на метал ко сега што се Toxic Holocaust...

пак е нелегално.. језда добро беше едно време на мкметал коа имаше mp3 секција со демоа/албуми некои такви ствари од наши бендови. Место да се мучиш со myspace-ови од таму комотно си земеш...

На времето ја имав симнато целата mp3 архива од МкМетал, така да ако некој е заинтересиран нека ми пише.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom