Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
nema mkmetal (za zal) ali ke ima BLITZKRIEG!!

http://bkrieg.com/

Знаев дека ке има реорганизација. Ко што пишав претходно :)

Блицкриг нема да биде ништо слично на МКметал. На МКметал сите идеа ради форумот и информирање за свирки, а овде форум нема да има :) Членовите нема да имаат такви профили, сликички, нема да има ни аватари ни приватни пораки во бета верзијата :)
Ако добро го разбрав Вортекс, ќе биде некој инфо-сајт, нешто како плагијат.
Според мене, Блицкриг ќе биде сè што му фалеше на МКметал :)

Да се надеваме дека не е ни приближно со мкметал :)

Не ми се читаат срања од типот
-"Trash till dead"
-"Thrash и Death се пишува“
-"Епа за трешот зборев ја не за детот“

:tapp:

па сигурно дека нема да биди како мкметал

Блицкриг нема да биде ништо слично на МКметал. На МКметал сите идеа ради форумот и информирање за свирки, а овде форум нема да има :) Членовите нема да имаат такви профили, сликички, нема да има ни аватари ни приватни пораки во бета верзијата :)
Ако добро го разбрав Вортекс, ќе биде некој инфо-сајт, нешто како плагијат.
Според мене, Блицкриг ќе биде сè што му фалеше на МКметал :)

Ko што реков. Реорганизација :)

епа форум секако ќе фали ногу.може комбинација инфо + форум најдобро е.ја сум си форумски човек , а инфо има на многу места.

Aбе баталете металика тоа помината тема и досадна тема и не е вредна за разговори и кавги како што често избиваат...
Иначе едвај чекам да започни овај форумов со работа Blitzkrieg

Aбе баталете металика тоа помината тема и досадна тема и не е вредна за разговори и кавги како што често избиваат...
Иначе едвај чекам да започни овај форумов со работа Blitzkrieg
Значи нема да биде форум ќе биде метал информатор! Ако е форум онда моеше да си остане мк метал! Ја сум горд на себеси шо само 2 пати се логирав на тоа х)

Значи нема да биде форум ќе биде метал информатор! Ако е форум онда моеше да си остане мк метал! Ја сум горд на себеси шо само 2 пати се логирав на тоа х)

Блицкриг се планираше долго пред МКметал да се затвори. Не споредувајте, пошто Вортекс кога дигна руки од МКметал го остави на другите админи и тие го тераа до сега, а Блицкриг како што знам е целосно проект на Вортекс и нема да има место за крембилни форум муабети, туку активноста на еден член би требало да се сведе на пишување рецензии и работи од слична категорија што го дополнуваат сајтот од информативен аспект.
Јас лично ја поддржувам идејата да нема форум, меѓу другото, со цел да се избегнат препуцавања меѓу членови, судири на различни перспективи и слични срања кои го гнасат угледот на сајтот.

конечно нема да гледам више тапа теми како Медитација/Bullshit за религии/other random crap. Едино лошо е што ќе нема нешо као тема за бендовите... али ај сигурно ќе биде добро осмислено.

pa na kraj kraeva ako treba da se komentira za bendovite dajte ke otvorime posebni temi ili nesto taka tuka pa kazete so imate da kazete..

Брат, прочитај погоре. Daftie многу добро објасни што ќе е блицкриг.

абе сакав да прашам дали ќе има download на албуми и такви работи како што имаше на мк метал

абе сакав да прашам дали ќе има download на албуми и такви работи како што имаше на мк метал
И тоа ти е одговорено бе брат, чим нема да има форум - не ќе има ни кој да постира линкови за симнување на албуми.

Брат админот односно овај вортекс може да поставува албуми за симнување

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom