A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
зашто вие толку тешко да верувате дека ова се десило?

пред некоја година на wadsl 1МБпс(коа симињав со просек 140кбпс) еден ден ми се деси да симињам со 3 мбпс

white* :D
Тоа е ТЕОРЕТСКИ И ПРАТКИЧНО можно, ова другово не, ОСВЕН ако не е на оптика (а не е) или е директ со кабел (lan/ftp)

Член од
5 август 2007
Мислења
3.589
Поени од реакции
2.617
Тоа е ТЕОРЕТСКИ И ПРАТКИЧНО можно, ова другово не, ОСВЕН ако не е на оптика (а не е) или е директ со кабел (lan/ftp)
Корун, ваљда е до Операта, некој баг имала тогаш. Или некој феномен, трето нема :), еве и јас истово го имав пишано во 2008, значи истото се случи дома, само на АДСЛ.
Aj da prasam,poso mene ne mi e verno,pa da mi kazite so mislite vie....znaci kompjutero mi se zaeba,ne se uklucuva,stegas na power i nikako ne reagira......e sea brat mi mi vika deka preeska go simnuval Prison Break od nekojsi torrent,ama poso preku opera,i neli direkt od opera go simnuva...muabetot mi e,mi vika brat mi deka se simnuvalo so 10000 kbps,ako ne se lazam jas toa nekade 8 MEGABAJTI vo sekunda,i mi vika se simnala epizodata za minuta i nekoja sekunda....e sea mi vika naprael screanshot..ama poso stvarno kompjuterov ne se uklucva,ne mozam da vidam da poveruvam,pa zato vas ve prasam.....VOZMOZNO E TO??????

Член од
3 ноември 2008
Мислења
431
Поени од реакции
90
Има некој проблеми си интернетот денес? Кај мене за никаде е. Им се јавив, викаат во ред било кај нив...
Чаре?

Член од
9 август 2006
Мислења
161
Поени од реакции
19
имам нет од т хоум и пошо сум у зграда го делам со комшијата, е сеа сакам да се префрлам на Cabletel ама не знам какви рутери даваат и дали ке може пак да делам и тв и нет ?? :smir:

Член од
6 јуни 2009
Мислења
228
Поени од реакции
26
јас не сум за доволен од нив интернет по 4 до 5 дена немам со телефонот исто така не е само кај мене кај повекето претплатници се слуцува и сега се каам со вклуцив договор од две години за срамота се,им се јавувам ја поправаат греската и следниот месец пак се слуцува истото.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.744
Поени од реакции
18.495
Нетов пак тиња како пред 3 месеци ??

:nesvest:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.744
Поени од реакции
18.495
Јас влае значи блиску сме. Другар на 150 метери од тебе исто немам никаков проблем, јас карши порта влае во куќите имам огромни проблеми.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
имам нет од т хоум и пошо сум у зграда го делам со комшијата, е сеа сакам да се префрлам на Cabletel ама не знам какви рутери даваат и дали ке може пак да делам и тв и нет ?? :smir:

рутер не даваат никаков него зависи у која населба си. кај мене у бутел им е лан мрежа шо значи кабелот од бандера директ у компиутер и немаш ни јузер ни пас за логирање. а ако земеш и телефон ке ти дадат едно уредче за телефонот и за интернетот.

П.С ако си задоволен од т хоум немој никако да се префрлаш кај кабелтел. немој да те лаже цената или трансверот на податоци! многу заебаваат

--- надополнето ---

јас не сум за доволен од нив интернет по 4 до 5 дена немам со телефонот исто така не е само кај мене кај повекето претплатници се слуцува и сега се каам со вклуцив договор од две години за срамота се,им се јавувам ја поправаат греската и следниот месец пак се слуцува истото.
за телефонот кажав претходно у некој пост шо се се дешава. најново од вчера. правам муабет и после 30 секунди или минута врската прекинува т.е јас не слушам шо ми зборат а од другата страна се ме слушаат. а за интернетот шознам. моментално е ОК ја имав само на почеток проблем

Kajgana Shop

На врв Bottom