A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
Не сме се разбрале друже, јас сакам од Хоум пакетот на Кејблтел да се префрлам на овој другиов пакет Голд 50 (или како и да беше). Кај мене супер е интернетот и сум презадоволен... Кај живееш? Имав другари од Железара и Кисела Вода кои се жалеа од Кејблтел :smir:
Автокоманда-Штип живеам, на 150 метри сум од централата, ама џабе е у неделата минимум по еднаш паѓа и саати немам ни телефон ни интернет

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
1.372
Автокоманда-Штип живеам, на 150 метри сум од централата, ама џабе е у неделата минимум по еднаш паѓа и саати немам ни телефон ни интернет
Во секој случај кај Т-Хоме се добива квалитетна услуга но поголемиот дел од парите оди во нивен џеб и после кога ќе ти пресметаат и ддв боли глава.Инаку незнам што е финтата со кејблтел кај едни е супер и можеби еднаш во месецот им паѓа интернет а кај некои пак постојано.Мислам дека се зависи од инсталацијата и изведба.

Член од
15 октомври 2009
Мислења
62
Поени од реакции
4
Во секој случај кај Т-Хоме се добива квалитетна услуга но поголемиот дел од парите оди во нивен џеб и после кога ќе ти пресметаат и ддв боли глава.Инаку незнам што е финтата со кејблтел кај едни е супер и можеби еднаш во месецот им паѓа интернет а кај некои пак постојано.Мислам дека се зависи од инсталацијата и изведба.
кај мене во црниче е топ!

Член од
17 јули 2008
Мислења
48
Поени од реакции
4
Гледам сите пишувате само за интернет. Ај тие што имаат телефонија преку кејблтел нека пишат нешто за тоа. Размислувам да ставам. Дали е стабилна? Иначе за сега имам телевизија и интернет пакет Extra. И дали кога нема интернет нема и телефонија?

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
И како ја да се пребацам сеа на овој нов пакет голд - ТВ + интернет 8мб/50гб лимит, пошто за истите пари (~1400 ден) плаќам (ТВ+) упола поспор интернет (4мб) и упола помал лимит (25 гб)?
Одиш во канцеларија на cabletel, викаш сакам да сменам пакет, даваш лична карта, потпишуваш три документи и готово. Само касно е за од февруар да се префрлиш ќе мора тоа од март. Освен по некое чудо ако не работат и денес.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617

ХАхахахахха нивниов спид тест, лажење мали деца :pos:

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
1.372

ХАхахахахха нивниов спид тест, лажење мали деца :pos:
Speed им е направен по лиценца на Speedtest.net ваките бројки најчесто се појавуваат поради лаг и слично.Кај мене ми покажувало и по 156 мбпс:pos2:

H

-HRO

Гостин
кај мене во црниче е топ!
И кај мене во Црниче е топ :tv:
И лимитот го надминувам дупло и пак не ми лагира кога играм онлајн.Само страните малце поспоро се отвараат...ама топ си е.
Не ми паднал нетот којзнае од кога....
Така да задоволен сум од Кејблтел! :helou:

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
Гледам сите пишувате само за интернет. Ај тие што имаат телефонија преку кејблтел нека пишат нешто за тоа. Размислувам да ставам. Дали е стабилна? Иначе за сега имам телевизија и интернет пакет Extra. И дали кога нема интернет нема и телефонија?
јас имам веќе 3 месеци телефон и интернет, обавезно по барем еднаш во неделата снемува по неколку саати и од двете,зборам за во Штип, во другите градови не знам како е

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
добра му е понудата на Кејблтел 50 гб за 1100 ден ама јас се надевав дека и телекабел ке има од денес таква понуда ама како шо гледам пак исто - 15 гб
:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

Член од
11 ноември 2009
Мислења
2.809
Поени од реакции
2.631
добра му е понудата на Кејблтел 50 гб за 1100 ден ама јас се надевав дека и телекабел ке има од денес таква понуда ама како шо гледам пак исто - 15 гб
:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:
isto i jas ocekuvav da go zgolemat limitot na telekabel ama gledam pak isto ,za nisto ne gi biva:tapp:

Член од
17 јули 2008
Мислења
48
Поени од реакции
4
јас имам веќе 3 месеци телефон и интернет, обавезно по барем еднаш во неделата снемува по неколку саати и од двете,зборам за во Штип, во другите градови не знам како е
епа добро ја сум во скопје. интернет многу ретко ми паѓа така да би требало да биде стабилна телефонијата :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom