A1 Net кабелски Интернет - генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Swifty
  • Време на започнување Време на започнување
Не сме се разбрале друже, јас сакам од Хоум пакетот на Кејблтел да се префрлам на овој другиов пакет Голд 50 (или како и да беше). Кај мене супер е интернетот и сум презадоволен... Кај живееш? Имав другари од Железара и Кисела Вода кои се жалеа од Кејблтел :smir:
Автокоманда-Штип живеам, на 150 метри сум од централата, ама џабе е у неделата минимум по еднаш паѓа и саати немам ни телефон ни интернет

Автокоманда-Штип живеам, на 150 метри сум од централата, ама џабе е у неделата минимум по еднаш паѓа и саати немам ни телефон ни интернет

Во секој случај кај Т-Хоме се добива квалитетна услуга но поголемиот дел од парите оди во нивен џеб и после кога ќе ти пресметаат и ддв боли глава.Инаку незнам што е финтата со кејблтел кај едни е супер и можеби еднаш во месецот им паѓа интернет а кај некои пак постојано.Мислам дека се зависи од инсталацијата и изведба.

Во секој случај кај Т-Хоме се добива квалитетна услуга но поголемиот дел од парите оди во нивен џеб и после кога ќе ти пресметаат и ддв боли глава.Инаку незнам што е финтата со кејблтел кај едни е супер и можеби еднаш во месецот им паѓа интернет а кај некои пак постојано.Мислам дека се зависи од инсталацијата и изведба.

кај мене во црниче е топ!

Гледам сите пишувате само за интернет. Ај тие што имаат телефонија преку кејблтел нека пишат нешто за тоа. Размислувам да ставам. Дали е стабилна? Иначе за сега имам телевизија и интернет пакет Extra. И дали кога нема интернет нема и телефонија?

И како ја да се пребацам сеа на овој нов пакет голд - ТВ + интернет 8мб/50гб лимит, пошто за истите пари (~1400 ден) плаќам (ТВ+) упола поспор интернет (4мб) и упола помал лимит (25 гб)?
Одиш во канцеларија на cabletel, викаш сакам да сменам пакет, даваш лична карта, потпишуваш три документи и готово. Само касно е за од февруар да се префрлиш ќе мора тоа од март. Освен по некое чудо ако не работат и денес.

64341064.jpg

ХАхахахахха нивниов спид тест, лажење мали деца :pos:

64341064.jpg

ХАхахахахха нивниов спид тест, лажење мали деца :pos:

Speed им е направен по лиценца на Speedtest.net ваките бројки најчесто се појавуваат поради лаг и слично.Кај мене ми покажувало и по 156 мбпс:pos2:

кај мене во црниче е топ!

И кај мене во Црниче е топ :tv:
И лимитот го надминувам дупло и пак не ми лагира кога играм онлајн.Само страните малце поспоро се отвараат...ама топ си е.
Не ми паднал нетот којзнае од кога....
Така да задоволен сум од Кејблтел! :helou:

Гледам сите пишувате само за интернет. Ај тие што имаат телефонија преку кејблтел нека пишат нешто за тоа. Размислувам да ставам. Дали е стабилна? Иначе за сега имам телевизија и интернет пакет Extra. И дали кога нема интернет нема и телефонија?
јас имам веќе 3 месеци телефон и интернет, обавезно по барем еднаш во неделата снемува по неколку саати и од двете,зборам за во Штип, во другите градови не знам како е

добра му е понудата на Кејблтел 50 гб за 1100 ден ама јас се надевав дека и телекабел ке има од денес таква понуда ама како шо гледам пак исто - 15 гб
:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:

добра му е понудата на Кејблтел 50 гб за 1100 ден ама јас се надевав дека и телекабел ке има од денес таква понуда ама како шо гледам пак исто - 15 гб
:nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv::nerv:
isto i jas ocekuvav da go zgolemat limitot na telekabel ama gledam pak isto ,za nisto ne gi biva:tapp:

јас имам веќе 3 месеци телефон и интернет, обавезно по барем еднаш во неделата снемува по неколку саати и од двете,зборам за во Штип, во другите градови не знам како е

епа добро ја сум во скопје. интернет многу ретко ми паѓа така да би требало да биде стабилна телефонијата :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom