не, мораш да имаш телефон, па послем сакаш само Тв, сакаш само интернет, ама мора да се има телПретпоставувам дека нема, но да не постои некаква опција да имам само интернет, или интернет и телевизија? Телефонов ама буквално ни седи непотребно.
Izgleda nema novosti od T-Home ke si ostaneme na 15 giga dodeka Cabletel dava sega 200 gigaДа беше љубезен да кажеше што новости ќе има
Цицај ,ама да знаеш дека следниот месец ке ти го начукаат во тековниот интернет сообраќај,како мене што ми го начукаа. Фурав до 22ГБ и следниот месец проверувам на 2-ри и гледам дека имам потрошено 8ГБ. Паметни си се од T-HOME не даваат така лесно!!!неможе да ти наплаќаат, цицај дур моеш.
Е од кога ова? Јас 5 години цицам екстра интернет, па на први наредниот месец никогаш не ме изненадиле???Цицај ,ама да знаеш дека следниот месец ке ти го начукаат во тековниот интернет сообраќај,како мене што ми го начукаа. Фурав до 22ГБ и следниот месец проверувам на 2-ри и гледам дека имам потрошено 8ГБ. Паметни си се од T-HOME не даваат така лесно!!!
Се согласувам...срамота е ова со 15Gb...Izgleda nema novosti od T-Home ke si ostaneme na 15 giga dodeka Cabletel dava sega 200 giga
Не ширете дезинформации, ве молам. Бројачот иако може да касни ден... два, може да заглави и повеќе, но тој за тековниот месец ќе брои до 00:15 часот од последниот ден. Значи, да сумираме, штом ќе започне новиот месец, прекинете со симнување за да не ви се случи истото ко на изнервираниот дечко погоре.Цицај ,ама да знаеш дека следниот месец ке ти го начукаат во тековниот интернет сообраќај,како мене што ми го начукаа. Фурав до 22ГБ и следниот месец проверувам на 2-ри и гледам дека имам потрошено 8ГБ. Паметни си се од T-HOME не даваат така лесно!!!