Чудно. Во Тетово пуштаат оптика на различни места. Ги гледам како работаат секој ден скоро.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Баш и не се копа. Зборев со човек од телеком што е на висока функција, ми рече не треба копање, се користеле постојните канали за спроведување низ населбичките. Таман работа ако треба секое ќоше од скопје да го ископаат за да ти донесат оптика.Скопје е поголем град, поголема администрација, различни општини за бркање дозволи, па тендери за ископ на канали за главни водој, па за помошни водој..... Охрид веќе е добијан тендерот за ископ и требит да почнит фирмата со копање, зато пишав пред март 2011 да не чекаме, се очеквит до тогаш да бидит спружена мрежата и да почнет со приклучвење, а дали ќе бидит така то е друго прашање
Како што разбрав денеска една новост ќе биде за MAX TV...
..и досега бе а најдобри, а сега ќе бидат страва.
Како што разбрав денеска една новост ќе биде за MAX TV...
..и досега бе а најдобри, а сега ќе бидат страва.
на Max TV ќе има можност да се гледаат сите канали 48 часа уназад.
на Max TV ќе има можност да се гледаат сите канали 48 часа уназад.
zatoa vo posledno vreme site hard diskovi kupuvaat xDЕдно другарче има оптички од T-Home(40 Mbit) и му се десило следново: Рутерот некако сам си сменил енкрипција, односно ја тргнал, оп, unsecured мрежа, овој не приметил, за 3 дена му напраиле 317 GB Download комшиите))