- Член од
- 28 јули 2008
- Мислења
- 10.785
- Поени од реакции
- 3.522
Џабе пари за овие чинат 1000 денари можеш и со боксови на перници да правиш склекови.
Јас можам со боксови на шајки да правам склекови ама, му требаат на дедо шајките!Џабе пари за овие чинат 1000 денари можеш и со боксови на перници да правиш склекови.
па овие се обични, не се ротирачки какви што барам јас
Тоа кај боксерите ќе си прашаш, ние овде сме само билдери :pos2:Ме интересира кај може да се најдат вреќи (за удирање/боксирање) што се и како се цениве ?
На пазар3 има дечко,продава вреќи... полни,спремни за да си удираш 2500/3000 денари има... ако си ЗА,да се собереме 3-4ца,ќе ни дае поголем попустМе интересира кај може да се најдат вреќи (за удирање/боксирање) што се и како се цениве ?
:pos2:Тоа кај боксерите ќе си прашаш, ние овде сме само билдери :pos2:
Дај линк да ѕирнеме, инаку може ќе се договориме ајде ако има заинтересирани. Мада мене не ми е баш хитно иако планирам да земам барем до почетоков на летово.На пазар3 има дечко,продава вреќи... полни,спремни за да си удираш 2500/3000 денари има... ако си ЗА,да се собереме 3-4ца,ќе ни дае поголем попуст
моја препорака ти е да земеш креатин од Ultimate Nutrition, Creatine Monohydrate. ако си многу слаб во ред е да земеш гејнер, но ако планираш да не се запрљаш земи си чист протеин, и со него ќе качиш поубава маса. што се однесува до тоа дали се штетни, не се воопшто, само додека го конзумираш креатинот ќе мора да пиеш минимум 3-4 литра вода на ден, за да не се таложи во бубрезите.вака, планирам да земам креатин околу 800 денари l creatine пишува во теретаната... дали некој ќе може да ми објасни нешто повеќе за креатините, гејнерите и др....дали има штета од земање и др... поздрав
Имаш некоја грешка, Можно е да пишува L-Carnitine, а L-Creatine не постои.вака, планирам да земам креатин околу 800 денари l creatine пишува во теретаната... дали некој ќе може да ми објасни нешто повеќе за креатините, гејнерите и др....дали има штета од земање и др... поздрав
Подобри се статичниве.па овие се обични, не се ротирачки какви што барам јас
па вајда има различен ефекат ради вртењетоПодобри се статичниве.
А и што ти менува ?
И јас сум со истиов... проблем да го наречеме, така да ако имате сугестии навалете.Има ли тука некој што поправал асиметрија на гради? Левата ми е малце поголема и ме нервира!! Деснак сум, вежбам со добра форма итн.