извини, не видов дека е овој протеинот со 4 врсти што е, зборот ми беше дека гаспари се многу јака фирма и што имам читано ревјувс по интернет страниве многу се позадоволни него ли од другите фирми што произведуваат протеин.Ако мислиш на Isolate од Dymatize, овој ни во вода не би го мешал.
Прво зошто не е чист whey протеин, а друго зошто едноставно... не го бива.
Незнам, сум пробал многу врсти и знам дека Dymatize за цената е повеќе од одлична фирма, и знам многу луѓе кои се занимаваат професионално со спорт кои ги користат производите на Dymatize.извини, не видов дека е овој протеинот со 4 врсти што е, зборот ми беше дека гаспари се многу јака фирма и што имам читано ревјувс по интернет страниве многу се позадоволни него ли од другите фирми што произведуваат протеин.
@sakSiGa земи си некој чист whey протеин или земи си мешавина од whey со casein.
Да, многу точно е тоа дека whey си е whey, нема голема разлика од еден до друг whey протеин.Сум пиел Whey протеини од десетици различни фирми,,, најискрајно да ви кажам од ниту еден од нив немам некое wow мислење. Од моја гледна точка Whey си е Whey,доколку исхраната не ви е на место можете и најскапиот да го пиете и пак нема да има некој забележителни разлики. Затоа станува збор за ДОДАТОК на исхрана ,а не за стимуланс или слично кој за кратко време може да ја зголеми мускулната маса.
Ајде за неколку дена те чекаме да пишеш импресии.сабајле си купив Gourmet, и земав глутамин од дајматајз. да видиме што како е
Зашто не вежбаш гради во посебен ден? И така најидеално е 3-4 дена неделно, само ќе си додадеш еден ден плус.дали би било добро во еден ден да вежбан гради, рамо и стомак?
вежбам гради еднаш неделно, но сакам да го зголемам тренингот бидеќи мислам дека не е доволно само еднаш неделно.
Поздрав
Пиши како ти изгледа работната недела во теретана, и кои мускулни групи ги вежбаш заедно?дали би било добро во еден ден да вежбан гради, рамо и стомак?
вежбам гради еднаш неделно, но сакам да го зголемам тренингот бидеќи мислам дека не е доволно само еднаш неделно.
Поздрав
Пробај постави нова слика, бидејќи кај мене не се прикажува никаква слика/линк.билдери, да не знае некој кај можам да најдам нешто ко на сликава:
Фала однапред
http://shop.tecnosport.es/images/way pus up twister.JPG aj само како линкПробај постави нова слика, бидејќи кај мене не се прикажува никаква слика/линк.
eve tiбилдери, да не знае некој кај можам да најдам нешто ко на сликава:
Фала однапред