- Член од
- 27 март 2007
- Мислења
- 584
- Поени од реакции
- 37
можам малце да ти помогнам.. пробај сам еве ке ти предложам јас.. значи јадење само варена храна, повеќе манџи нека бидат,јадеш само 3 пати дневно односно доручек ручек вечера со тоа што вечерата ти е не подоцна од 9 часот.. у текот на денот пиеш цело време вода и ништо друго, едино природни сокчиња ама и со нив не претерувај до 2 највеќе дневно, а навечер со вечерата можеш чаша млеко да се напиеш.. значи внесувај протеини, јаглехидрати (умерено) и малце калории и маснотии.. омега3,6 ти се здрави маснотии и неопходни и дури помагаат при исфрлање на масти.. нив можеш да ги најдеш во маслиново масло така да јади маслиново масло..
потешкиот дел, бар јас како се исчистив..
1 ден трчање , 2 теретана ..
не заборавај на внесот на протеини и јаглехидрати(умерено) пошто ти требаат за трчањето и вежбањето.. гледај само да е што понемасно..
ова е само мое мислење како јас направив и не ослабев ни кило (не ни ми беше тоа целта), ама се исчистив пошто бев на маса и имав доста маснотии.. комбинирано со трчање и вежби за дефиниција е топ..
Е сеа ти ако сакаш да слабееш тоа е веќе друго.. Се надевам ке има некој да ти помогне и таму а и за ова да ти остаи некоја исхрана..
потешкиот дел, бар јас како се исчистив..
1 ден трчање , 2 теретана ..
не заборавај на внесот на протеини и јаглехидрати(умерено) пошто ти требаат за трчањето и вежбањето.. гледај само да е што понемасно..
ова е само мое мислење како јас направив и не ослабев ни кило (не ни ми беше тоа целта), ама се исчистив пошто бев на маса и имав доста маснотии.. комбинирано со трчање и вежби за дефиниција е топ..
Е сеа ти ако сакаш да слабееш тоа е веќе друго.. Се надевам ке има некој да ти помогне и таму а и за ова да ти остаи некоја исхрана..