Ќе дојде и тој ден, па ќе видиме.Грешка си. Од први ќе има оптика за сите луѓе односно за луѓето кај што живеат во покривањето на т-хомоската оптика.
Ќе дојде и тој ден, па ќе видиме.Грешка си. Од први ќе има оптика за сите луѓе односно за луѓето кај што живеат во покривањето на т-хомоската оптика.
Освен некои делови од Скопје,за другите(градови) сеуште е далеку оваа опцијапа рекоја дека од декември ќе започни понудата на пакети со оптички кабел т.е. многу поголем трансфер и брзини.... читај ====> http://www.telekom.mk/mk/news_record.asp?newsid=733 :helou:
мислам дека се додека имаш постојан сообраќај одкако ке го поминеш лимитот а пред тоа не си го рестартирал модемот мислам дека брзината сеуште ќе биде онаа почетната.......... барем така сум чулАбе батина...
Сеа проверувам остварен собраќај и глеам сум потрошил над 17 ГБ.....а имам пакет од 10 ГБ..
Брзинава не е намалена ,и воопшто не заприметив дека сум го надминал лимитот (не ми ја намалиле) , пошто имав нешто торенти пуптено да се симнуваат ....и еве си одат со стандарна брзина...
Шо е финтава...
Од адсл се имат заборено да ми намалат брзина....или па ќе плаќам плус овај пат???
Не се секирај, и кај мене беше вака, јас имам пакет 25гб, а симнав 76гб. Дури завчера ми ја намалија брзината по 76 симнати гигабајти. Нема ништо да доплатуваме, тоа е нивна грешка, а ние не ги плаќаме нивните грешки:wink:Абе батина...
Сеа проверувам остварен собраќај и глеам сум потрошил над 17 ГБ.....а имам пакет од 10 ГБ..
Брзинава не е намалена ,и воопшто не заприметив дека сум го надминал лимитот (не ми ја намалиле) , пошто имав нешто торенти пуптено да се симнуваат ....и еве си одат со стандарна брзина...
Шо е финтава...
Од адсл се имат заборено да ми намалат брзина....или па ќе плаќам плус овај пат???
Нешто повеќе за ова ?Изгледа од утре ќе има зголемување на пакетите...
Тоа околу оптиката ? Мислев ќе има некое покачување на постоечкиве пакети..^ Вратисе неколку страни поназад.