Зашто странство?има некој искуство со нарачка на суплементи од странство (европа),да каже нешто за давачките итн итн.
A што е тоа што до сега си применувал од вежби?Кои вежби се добри за да се рашират малку рамената и рацете а притоа да не се вежбаат толку трапезите бидејќи ми се доста изразени од досегашните вежби
Во главно интензивно вежби на згиб и склекови така да воглавно набив трапези и грб, па не изгледа баш скалдно со рацете и вратотA што е тоа што до сега си применувал од вежби?
Чекај малку, да поедноставиме. Сакаш вежби за рамо, во кои услови на вежбање?Во главно интензивно вежби на згиб и склекови така да воглавно набив трапези и грб, па не изгледа баш скалдно со рацете и вратот
drugar veke kupeni mi se suplementite ama izlegoa nekoi problemi i nemozat da mi gi donesat,pa ostanuva da mi gi pratat preku posta ako imas nekoe iskustvo ...Зашто странство?
Имаш и тука од каде да набавиш и се снабдиш.
какви проблеми ?најубаво ти е да отидеш да прашаш како и колку наплаќа нашава пошта кога ќе ти стигне нешто, само тука може да имаш проблем...
Со тоа што гимаш на располагање можеш да изведуваш само летања во различни позиции, на тој начин што ќе ги погодиш сите три глави на делтоидите.Домашни услови. Притоа имам еднорачни тегови од 4,5кг и згиб на располагање.
Немат никакви давачки.Само 186 ден. за царински преглед.Бар така беше пред година-две ко нарачвев од странство.има некој искуство со нарачка на суплементи од странство (европа),да каже нешто за давачките итн итн.