јади секој ден после јадење 2-3 лажици мед (неможе секој организам да го издржи ова) и килажа ке качиш само...така да комбинирано со вежбање е таманDruztvo , da ve pitam vie sto ste poiskusnite , kakvo vlijanie imaat mlekoto i medot vrz vezbanjeto , dali deluvaat vrz performansite i dali pomagaat vo gradenjeto muskuli ?
така само ќе го издишеш мускулот на мускулот му требаат 72 саати да дојде до нормала од шокот по вежбањето значи ова од медицински аспект од искуство исто така потвдено но исто така би ти препорачал да продолжиш да вежбаш со вежбање но еднаш дневно и да ги намачиш повторувањатаАј некој поискусен нека каже како да вежбам со тегови за раце бучици валјда се викаат:uvo: секој ден или секој втор ден? Како би имало подобри резултати со оглед на тоа дека мускулите требало да се одмараат? 20 кг се и можам да правам 4 х 30, 2 пати у ден!
хммм...ти јадеш премногу благо бе...ја милка да е ке јадам али мед неее...еххехеБидејќи се откажав од секакво друго благо, шеќерот во крвта го регулирам само со мед, така да мед јадам многу, повеќе од 2-3 лажици супени дневно, со млекото, со мусли, со р’тена пченица, на леб...и немам никаков проблем со дебелината или нешто слично што ми праве проблем но вежбам екстремно! тегови,склекови,стомачни, трчање...
Трчање и стомачни нормално.[MkD]Scout;2589317 напиша:како да си го симнам салцето околу стомак што ми е , најефикасно?
Одкога почнав да тренирам ЏКД качив 14кила за 2-3 месеца , и секаде ми е убаво распоредено во мускулна маса, ама изгледа не сум правел доволно стомачни вежби , па имам мало салце.. кажувајте што е најефикасно иде летен период
Добро ти кажаа погоре, трќање, велосипед, стомачни и внимавање на исхраната, пиење повеќе течности и јадење салати... Незнам дали помага кесата но не ти препорачувам да си ги затнуваш порите и да и оневозможуваш на кожата да дише нормално.[MkD]Scout;2589333 напиша:a Она што е познатото со кеса околу стомакот? успева?
Нема врска тоа теретаната. Со теретана не добивам кг, барем на моето тело на моите кг и висина. Не зајбавајте ми требат 6 кг или да гнетам повеќеИксфајр (ме мрзи да мењам фонт), почни со теретана и со неког гејнер...ќе фрлиш килце некое гарант. Гејнерот се пие со млеко и е многу поразличен од цедевитата.
Што ке одмарам истепан сум целиот ден, единствено што ке одмарам сега летово ама не верувам дека ке лежам дома.Тогаш гнети повеќе и одмарај повеќе (излежавај се), ама ќе фрлиш на салце да знаеш.