South Park

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.150
Поени од реакции
4.036
Последнава епизода пак гола вода испадна... У сезонава едини добри епизоди беа 200 и 201 и исто таа со фејсбук беше ок, останатите им се едни од најлошите некогаш направени :(

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
мене баш ми беше интересна епизодата
особено со картмен,
неможев воздух да земам со неговитте ставови анти евреите

BloodyTampon

Works in deep&dark places
Член од
8 август 2009
Мислења
798
Поени од реакции
60
Досадна епизода пак, се смеев само на делот со
Cartman кога зборуваше за евреите.
Останатото...срање...

old_School_mk

Програмер, гејмер, psy-trance уживател
Член од
11 август 2009
Мислења
6.161
Поени од реакции
5.938
Прв пат ми се дешава да не изгледам South Park епизода целосно, туку со вртење... Катастрофа... Мизерија... Не знам како уште да ја наречам последнава епизода. Вакво нешто не сум видел до сеа. Се надевам нема да се повтори, ама како што тргнале Т&М... Послем толку време го покажуваат Towelie во најбедно можно издание. Картмен пак го тупи курот со неговите анти-еврејски размислувања. Па дури и убацувањето на Looney Tunes ликовите ми стана досадно после 10 мин гледање. Не знам што повеќе да додадам... Освен можеби: "Kids, don't do drugs!"

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.150
Поени од реакции
4.036
Kартмен пак го тупи курот со неговите анти-еврејски размислувања.
Стварно, и ја незнам на другиве што толку им се допадна тој дел, мене ептен досадно ми станува, цело време истата па истата финта... Сосема го делам мислењето со тебе, мноооогу разочарувачка епизода а и сезона, освен тие двете епизоди (што беа два дела, со Мухамед) што беа добри, и до негде таа со фејсбук што беше у ред, останативе им се најлоши епизоди што некад ги направиле...

Член од
25 јануари 2009
Мислења
13
Поени од реакции
0
Стварно, и ја незнам на другиве што толку им се допадна тој дел, мене ептен досадно ми станува, цело време истата па истата финта... Сосема го делам мислењето со тебе, мноооогу разочарувачка епизода а и сезона, освен тие двете епизоди (што беа два дела, со Мухамед) што беа добри, и до негде таа со фејсбук што беше у ред, останативе им се најлоши епизоди што некад ги направиле...
А за во која епизода зборувате за плукањето по евреите? Зошто, мене ич не ми текнува на таков дел од последниве неколку, ама изгледа не сум заприметил, што значи ќе треба пак да ги прегледам

Сигурно мислел на 14

Х

Ханзо

Гостин
^^ wut?

Последнава епизода е разочарување, може најлоша до сега, дури ни Картман делот кој некои спомнаа дека е за спомнување е онака meh. Дури сега ја гледав и The Tale of Scrottie McBoogerballs, и не знам дали е од Post-Crippled Summer Trauma, ама епизодата многу ми се допадна, добра поента и добар хумор.

old_School_mk

Член од
11 август 2009
Мислења
6.161
Поени од реакции
5.938
Девојко темата му е почната во 2007ма. Читај горе лево во секој пост друг пат за да видиш кога е постирано тоа мислење, за да не правиш друг пат вакви испади.
@МартинВ: Не, не мислел на 14. Убаво си напишал дека иде на пауза 11та сезона, пошто кога он го пишал постот се давала 11та сезона.
Дури сега ја гледав и The Tale of Scrottie McBoogerballs, и не знам дали е од Post-Crippled Summer Trauma, ама епизодата многу ми се допадна, добра поента и добар хумор.
Абе реално гледано таа и не е толку лоша епизода. Има многу добра поента. Првата епизода немаше никаква поента, освен што го исмејуваа Тајгер Вудс (мада мене ми беа интересни само првите 5 минути, кога играат на Xbox), а третата иако имаше добар почеток, на крај ептен ја заебаа поентата. Си мислев дека ќе биде нешто како "Легализирајте ја марихуаната насекаде", како што почнува разговорот од 18:50, ама кога се појави докторот со неговата изјава... :nesvest: Жива глупост.

T

Tetro

Гостин
како и да е, последнате епизода ја зајебаа максимално:uvo:

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.150
Поени од реакции
4.036
А за во која епизода зборувате за плукањето по евреите? Зошто, мене ич не ми текнува на таков дел од последниве неколку, ама изгледа не сум заприметил, што значи ќе треба пак да ги прегледам
Па во последната, со Towelie...

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Зошто плукате по новата мене ми беше добра иако е под тоа што Мет и Треј можат да го направат сепак беше добра.

old_School_mk

Член од
11 август 2009
Мислења
6.161
Поени од реакции
5.938
Зошто плукате по новата мене ми беше добра иако е под тоа што Мет и Треј можат да го направат сепак беше добра.
Е ај жити се објасни што беше добро во епизодава? Тоа дека Crystal Meth ствара зависност? Или дека не е добро да си злобен пошто најчесто ти се враќа назад, дури и кога си ретардиран? Или можеби тоа дека евреите се криви за се?

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.150
Поени од реакции
4.036
Едноставно „смешките“ им беа премногу прости... Тоа со тој ретардираниот цело време обратно што правеше беше смешно на ниво на Том и Џери... Тоа со евреите беше толку „веќе видено“ и „стар виц“, воопшто не беше смешно по 100ти пат истото што го користат, веќе здосадено е... Башка што епизодата немаше некоја голема поента или пак како што знаат, на добар начин да исмејат или искритизираат нешто во општеството... епизодата беше колку да пуштат нешто и да се допунат 14те епизоди годинава, што очигледно им стануваат премногу па прават само 5-6 последниве година-две-три, а останатите онака нешто безвезе у пет минути ќе склопат колку ради реда... :toe:

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Едноставно „смешките“ им беа премногу прости... Тоа со тој ретардираниот цело време обратно што правеше беше смешно на ниво на Том и Џери... Тоа со евреите беше толку „веќе видено“ и „стар виц“, воопшто не беше смешно по 100ти пат истото што го користат, веќе здосадено е... Башка што епизодата немаше некоја голема поента или пак како што знаат, на добар начин да исмејат или искритизираат нешто во општеството... епизодата беше колку да пуштат нешто и да се допунат 14те епизоди годинава, што очигледно им стануваат премногу па прават само 5-6 последниве година-две-три, а останатите онака нешто безвезе у пет минути ќе склопат колку ради реда... :toe:
Цела епизода беше пародија на цртани. Тие двајцата http://en.wikipedia.org/wiki/Rocky_and_Mugsy

Баш ми беше смешна епизодата, различен вкус I suppose.

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.150
Поени од реакции
4.036
Цела епизода беше пародија на цртани. Тие двајцата http://en.wikipedia.org/wiki/Rocky_and_Mugsy

Баш ми беше смешна епизодата, различен вкус I suppose.
Знам дека беше пародија на цртани, ама сепак, не успеаа многу да ги исмејат туку само да ги копираат, ама немаше иронија во тоа и затоа не ми беше смешно... Ама за кого како, како што кажа е ствара на вкус...

Kajgana Shop

На врв Bottom