Стварно, и ја незнам на другиве што толку им се допадна тој дел, мене ептен досадно ми станува, цело време истата па истата финта... Сосема го делам мислењето со тебе, мноооогу разочарувачка епизода а и сезона, освен тие двете епизоди (што беа два дела, со Мухамед) што беа добри, и до негде таа со фејсбук што беше у ред, останативе им се најлоши епизоди што некад ги направиле...Kартмен пак го тупи курот со неговите анти-еврејски размислувања.
А за во која епизода зборувате за плукањето по евреите? Зошто, мене ич не ми текнува на таков дел од последниве неколку, ама изгледа не сум заприметил, што значи ќе треба пак да ги прегледамСтварно, и ја незнам на другиве што толку им се допадна тој дел, мене ептен досадно ми станува, цело време истата па истата финта... Сосема го делам мислењето со тебе, мноооогу разочарувачка епизода а и сезона, освен тие двете епизоди (што беа два дела, со Мухамед) што беа добри, и до негде таа со фејсбук што беше у ред, останативе им се најлоши епизоди што некад ги направиле...
Сигурно мислел на 14:jaj:
Девојко темата му е почната во 2007ма. Читај горе лево во секој пост друг пат за да видиш кога е постирано тоа мислење, за да не правиш друг пат вакви испади.:jaj:
Абе реално гледано таа и не е толку лоша епизода. Има многу добра поента. Првата епизода немаше никаква поента, освен што го исмејуваа Тајгер Вудс (мада мене ми беа интересни само првите 5 минути, кога играат на Xbox), а третата иако имаше добар почеток, на крај ептен ја заебаа поентата. Си мислев дека ќе биде нешто како "Легализирајте ја марихуаната насекаде", како што почнува разговорот од 18:50, ама кога се појави докторот со неговата изјава... :nesvest: Жива глупост.Дури сега ја гледав и The Tale of Scrottie McBoogerballs, и не знам дали е од Post-Crippled Summer Trauma, ама епизодата многу ми се допадна, добра поента и добар хумор.
Па во последната, со Towelie...А за во која епизода зборувате за плукањето по евреите? Зошто, мене ич не ми текнува на таков дел од последниве неколку, ама изгледа не сум заприметил, што значи ќе треба пак да ги прегледам
Е ај жити се објасни што беше добро во епизодава? Тоа дека Crystal Meth ствара зависност? Или дека не е добро да си злобен пошто најчесто ти се враќа назад, дури и кога си ретардиран? Или можеби тоа дека евреите се криви за се?Зошто плукате по новата мене ми беше добра иако е под тоа што Мет и Треј можат да го направат сепак беше добра.
Цела епизода беше пародија на цртани. Тие двајцата http://en.wikipedia.org/wiki/Rocky_and_MugsyЕдноставно „смешките“ им беа премногу прости... Тоа со тој ретардираниот цело време обратно што правеше беше смешно на ниво на Том и Џери... Тоа со евреите беше толку „веќе видено“ и „стар виц“, воопшто не беше смешно по 100ти пат истото што го користат, веќе здосадено е... Башка што епизодата немаше некоја голема поента или пак како што знаат, на добар начин да исмејат или искритизираат нешто во општеството... епизодата беше колку да пуштат нешто и да се допунат 14те епизоди годинава, што очигледно им стануваат премногу па прават само 5-6 последниве година-две-три, а останатите онака нешто безвезе у пет минути ќе склопат колку ради реда...![]()
Знам дека беше пародија на цртани, ама сепак, не успеаа многу да ги исмејат туку само да ги копираат, ама немаше иронија во тоа и затоа не ми беше смешно... Ама за кого како, како што кажа е ствара на вкус...Цела епизода беше пародија на цртани. Тие двајцата http://en.wikipedia.org/wiki/Rocky_and_Mugsy
Баш ми беше смешна епизодата, различен вкус I suppose.