ACER
=Сандокан=
- Член од
- 14 мај 2008
- Мислења
- 193
- Поени од реакции
- 7
И јас ама тестови , инале од Битола сум....Со среќа утре и тебе и на сите шо полагаатDovicinski
Утре одам да возам градска па ќе видиме што ќе направам.
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
И јас ама тестови , инале од Битола сум....Со среќа утре и тебе и на сите шо полагаатDovicinski
Утре одам да возам градска па ќе видиме што ќе направам.
Фала на среќата, но изгледа среќа и знаење не помагаат во оваа проклета држава! Да им умре се најмило на посерената комисија што незнаат што да кажат кога прткаат некој ! Мамето глупо идиотско јас да го ебам! Значи какви перверзњаци има во оваа држава! Извозувам се најдобро значи, според сите правила и прописи и запирам и викаат серковците - " Браво Алекс најдобар си, многу убаво возиш, внимаваш но овој пат нема да ти честитаме, наредниот пат. Со среќа. "И јас ама тестови , инале од Битола сум....Со среќа утре и тебе и на сите шо полагаат![]()
Фала на среќата, но изгледа среќа и знаење не помагаат во оваа проклета држава! Да им умре се најмило на посерената комисија што незнаат што да кажат кога прткаат некој ! Мамето глупо идиотско јас да го ебам! Значи какви перверзњаци има во оваа држава! Извозувам се најдобро значи, според сите правила и прописи и запирам и викаат серковците - " Браво Алекс најдобар си, многу убаво возиш, внимаваш но овој пат нема да ти честитаме, наредниот пат. Со среќа. "
И после ќе биде од ова држава, море од вакви перверзњаци ми иде се да им запалам мамето нивно невоспитано сељачко!
Извинете на вулгарностите, изнервиран сум 100ка.
Кажи со еден збор ПРЕВАРАНТИ.Секогаш е обратно , јас значи цела вожња се расправав со нив два пати ме застанаја на сред улица , и на крајот ми рекоја дека положив, знависи како ке им текне .
А ти каква сакас да биде зелена??Боби[Мкд];3884110 напиша:Јас ја добив возачката и розова беше.![]()
Розова е брат јбг, и сигурно не си испаднал убаво на сликатаБоби[Мкд];3884110 напиша:Јас ја добив возачката и розова беше.![]()
чекај малку... на што е тука акцентот на РОЗОВА дека е или на она БЕШЕ!!!???Боби[Мкд];3884110 напиша:Јас ја добив возачката и розова беше.![]()