- Член од
- 6 септември 2007
- Мислења
- 8.203
- Поени од реакции
- 8.296
Sledniot pat otvori si go MSN od samiot windows so nego raboti..мснто не отвара... нерва ме мава
Sledniot pat otvori si go MSN od samiot windows so nego raboti..мснто не отвара... нерва ме мава
Па еве од 1 јули Cabletel воведуваат нови пакети кои сите се неограничени само разликата им е во брзината отиди на страната ќе видиш, после пред еден месец и Telekabel ги сменија пакетите, а On net немаат ништо сменето но сепак подобри се од телеком во тоа што го нудат, а за нивната професионалност не сум компетентен да коментирам.
КејблТел и Телеком не се заедно веќе, порано влечеа од нив нет, сега се издвоени, така да не споредувај.:smir:Никој нема ништо сменето, само пробуват или најавуваат, еве и Телеком сеуште има проблеми со зголемениве брзини, не пак другите.
Малце претерана е твојата изјава.
100 ГИГА ти се малко. ЛОООООООООООООООООЛ. Јас иам 3, нонстоп ги надминувам, и после кога ќе дојде дајл ап полесно ми еАјде уште малку,цела недела сум на дајл ап брзина.Го надминав лимитот и сега еден апдејт неможам ко чоек да напраам.Малце се 100 гига,треба поголем пакет да понудат
Е стварно се малку друже, јас еве месецов опнав накај 130гб, ама ја на кабелски сум, не ми кратат брзина после 100. Сеа треба да си зеам 25 празни двд-а за да се спремам за јули:baeh:100 ГИГА ти се малко. ЛОООООООООООООООООЛ. Јас иам 3, нонстоп ги надминувам, и после кога ќе дојде дајл ап полесно ми е
Аман бе Seph што спушташ толку? :pos2:Е стварно се малку друже, јас еве месецов опнав накај 130гб, ама ја на кабелски сум, не ми кратат брзина после 100. Сеа треба да си зеам 25 празни двд-а за да се спремам за јули:baeh: