Tomasino
За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
- Член од
- 19 март 2009
- Мислења
- 9.252
- Поени од реакции
- 19.549
Нема шо да признаваш,...фактите и статистиките во етерот го говорат СПРОТИВНОТО :helou::од вас поголеми интернет навивачи НЕМА....Значи сварно за пишување ви признавам! Уште на дело да бевте вакви....:pusk:
--- надополнето ---
Добро е што не ве пушта полицијата, ние мислевме дека немате резервна гума за автобусот......
Па на ФБ шо се случува чудо нешто....само Чкембари ви се мотаат во глава.
Да му се одмили на чоек и ФБ и форуми од такви дечишта кои киснат по цел ден на интернет,само се пцујат меѓу себе,ова ќе ви напрајме,она,,изиграваат мангупи...а кога ќе ги начекаат-ќе плачат-АМАН ОСТАВЕТЕ МЕ,СЕ ЗАФРКАВАВ,ПА ЈАС СУМ САМО ДЕТЕ:kesa:....
П.С.Немам повеќе намера да реплицирам на некои напалени пубертетлии и дечиња од 13 години....:xmas1:
Ако имате нешто да прашате околу ФК Пелистер бујрум...
За вакви муабети,за купување шалови од на пазар,за тепање на деца од 10 години,си имате сигурно некоја тема на форумов ДЕТСКА ИГРОТЕКА,па таму разменувајте искуства,и фалете се за "акциите" шо ги имате преземено во вашата "богата" читај-неколку месечна навивачка кариера...:kesa:
Темата оставете ја на ВИСТИНСКИТЕ НАВИВАЧИ!!
А дотогаш пријатно и до тебе и до твоите истомисленици...
Само еден мал совет од постар човек-ГЛЕДАЊЕТО ПРЕМНОГУ :tv: ВЛИЈАЕ ШТЕТНО,ПОСЕБНО НА МЛАДИОТ МОЗОК...(научно и практично докажно)
Затоа олабавете бе дечиња малку.....без нервози...:smir:
Ајде :salut: