Z
ziko bt
Гостин
прво градско дерби ако не се лажам барем во последните 20години(или ако имало воопшто) па и ние конечно да осетиме,после игрите на Пелистер ми се чини дека Бајро се фаворити
Пиши нешто околу играта ако си бил!Лазе ги отепа неговите, 2:0 за Пелистер, 2та гола негово дело.
Мене лично ми се чини дека до негде заслуживме да тепаме иако и Брегалница имаше свои шанси меѓу кои и една шанса каде беше потешко да се промаши ама ете срека за Пелистер шо нашио голман беше на вистинското место и на два пати во пет секунди не спаси од примање гол,значи беше на ниво како и претходната домашна утакмица со Тетекс.Вашите други шанси не беа толку сериозни главно по средината,а за Пелистер покрај голојте на Илиев имаше уше неколку шанси од ко се отворивте меѓу кои една поизгледна ама еден наш играч се избуни и ја еба акцијата иако имаше многу слободно место блиску до шеснаесетникот на Брегалница.Иначе денес очеквав откарши да ги видам Фаланга после нивните две гостувања во Тетово и Кичево ама ништо од та работа.Следечи се Варвар и како шо е реда пак ке си ги чукниме пошто ни станаја редовни пациенти и најверојатно ако мене ме прашват по се ми изгледа дека Комитите сами ке си навиват иако е рано уште да се прогнозира мене така ми мириса.Пиши нешто околу играта ако си бил!
Според нашиот коментатор.... Брегалница играла, Пелистер давал голови!
И шо било на крајот со Новаков и судиите?
Мене лично ми се чини дека до негде заслуживме да тепаме иако и Брегалница имаше свои шанси меѓу кои и една шанса каде беше потешко да се промаши ама ете срека за Пелистер шо нашио голман беше на вистинското место и на два пати во пет секунди не спаси од примање гол,значи беше на ниво како и претходната домашна утакмица со Тетекс.Вашите други шанси не беа толку сериозни главно по средината,а за Пелистер покрај голојте на Илиев имаше уше неколку шанси од ко се отворивте меѓу кои една поизгледна ама еден наш играч се избуни и ја еба акцијата иако имаше многу слободно место блиску до шеснаесетникот на Брегалница.Иначе денес очеквав откарши да ги видам Фаланга после нивните две гостувања во Тетово и Кичево ама ништо од та работа.Следечи се Варвар и како шо е реда пак ке си ги чукниме пошто ни станаја редовни пациенти и најверојатно ако мене ме прашват по се ми изгледа дека Комитите сами ке си навиват иако е рано уште да се прогнозира мене така ми мириса.
За финансите нема потреба да се дискутира сите знајме каква е ситуацијата,околу црнците едниот играше цела утакмица,а Ла Дуле влезе во средината на второ полувреме и за него како изигра е излишно да кажам,ее првио ако не се лажам на Лоте шо му даде 2гола лично ме бендиса како изигра добро се движеше не терено и имаше една посериозна шанса ама шутот беше по средина.А за Мандак влезе покасно и да ти кажам не знаеф за кој играч се работи (нормално само црнците ги познав),а само за него порано имав слушнато дека е меѓу подобрите Брегалница и се зачудив оти не го играја прва постава,а ако не се лажам со Шкендија ко сте играле ви беше најдобар играч(според спорт)Тоа е тоа.... нема се финансии, а со оглед на тоа дека сме не баш голема бројка тешко ни оде собирањето на поголеми средства за такво нешто!
Инаку ме интересираат посебно црнците како одиграа?
И дали Мандак коа влезе изгледаше спремен, пошо беше повреден а ни е многу битен играч?
Најдобар......срцето на тимот!За финансите нема потреба да се дискутира сите знајме каква е ситуацијата,околу црнците едниот играше цела утакмица,а Ла Дуле влезе во средината на второ полувреме и за него како изигра е излишно да кажам,ее првио ако не се лажам на Лоте шо му даде 2гола лично ме бендиса како изигра добро се движеше не терено и имаше една посериозна шанса ама шутот беше по средина.А за Мандак влезе покасно и да ти кажам не знаеф за кој играч се работи (нормално само црнците ги познав),а само за него порано имав слушнато дека е меѓу подобрите Брегалница и се зачудив оти не го играја прва постава,а ако не се лажам со Шкендија ко сте играле ви беше најдобар играч(според спорт)
Абе не слабо туку влезе средина на второ полувреме па да бидам реален немаше време да се покажи па би рекол просечно,а не слабо,и се ми се чини дека Пелистер со Брегалница ке игра 3 за 3 такво претчуство имам не дека има некој муабетиНајдобар......срцето на тимот!
Штета шо се повреди, па сеа сме ко без еден играч во тимот.
Така бевме и со Лоте!
пс.Зар толку слабо ла Дуле?