Тетекс фан ^
100% МАКЕДОНЕЦ
- Член од
- 24 јануари 2009
- Мислења
- 2.395
- Поени од реакции
- 881
Ај види каков пост цитирав и после збори!
epa aj procitaj go postot na goran16 i vidi ti na kakov post repliciras,procitaj go ubo cel....a za ova ela Tetovo da te vidam,aj ela ti Bitola Ponedelnik ! Uf ke zaboraef go znam tvoeto opravduvanja zosto nema da dojdis ponedelnik,si bil mnogu mal,ebate mocko edenАј види каков пост цитирав и после збори!
Боки - што не ти е јасно? убо си пиши ако нема присуство на некоја утакмица на Чкембари во гости тешко дека ќе освиеме бодови со тие сегашни голмани .Тоа не значи дека нема да се оди на гостувања туку дека сигурно од оправдани причини мислам на тоа што ретко наоѓаме превоз односно никој не сака да не носи на гостувања и се разбира дел од финасиска природа нас нени ги плаќа автобусите и баклите брацо туку сами и затоа секое гостувење е по слатко и по бурно ама ај нема врска ќе научишАј види каков пост цитирав и после збори!
:pos2: Тој мочко ви дојде у Битола прошла сезона goran16 пиша дека ќе ви бидело многу тешко на гости затоа што нема да бида Чкембари присутни и ја го прашав заш нема да гостуваа Чкембари, ама вие одма ка сељаци се нафрлавте накај менеepa aj procitaj go postot na goran16 i vidi ti na kakov post repliciras,procitaj go ubo cel....a za ova ela Tetovo da te vidam,aj ela ti Bitola Ponedelnik ! Uf ke zaboraef go znam tvoeto opravduvanja zosto nema da dojdis ponedelnik,si bil mnogu mal,ebate mocko eden
Сеа со Елфсборг сами го плативмо превозот и карта за влез!! Брацо само понекогаш превозот ни го плаќа ама затоа тој добива 90 минутна подршка на терен. Што не пробате вие тоа сами да го напраете, а не само да коментирате.Боки - што не ти е јасно? убо си пиши ако нема присуство на некоја утакмица на Чкембари во гости тешко дека ќе освиеме бодови со тие сегашни голмани .Тоа не значи дека нема да се оди на гостувања туку дека сигурно од оправдани причини мислам на тоа што ретко наоѓаме превоз односно никој не сака да не носи на гостувања и се разбира дел од финасиска природа нас нени ги плаќа автобусите и баклите брацо туку сами и затоа секое гостувење е по слатко и по бурно ама ај нема врска ќе научиш
Друго за тетово ете ќе ти откријам мала тајна за пролетниот дел само на неколку часа пред утакмица ни откажа превозот и не се оствари нашето изненадување но во секој случај ќе дојдеме кај вас и ќе посакате повеќе никогаш да не дојдиме ,:helou:оти ова што го добивате од лоч*ите е ситница од нашето присуство во тетово има да не памтите цел живот не за друго оти кај нас нема шанси од кучината да направиме нешто така да до следното видување
ps.немој во понеделник пак да ги вадите (обесени)транспоарентите од внатре туку убаво ставетеги да се гледаат не се плашете :salut:
Znam deka ke dojdite,boldot e za tebe licno namenet...i pak ke povtoram procitaj go postot na goran16,ete i toj ti ima objasneto ubo,:pos2: Тој мочко ви дојде у Битола прошла сезона goran16 пиша дека ќе ви бидело многу тешко на гости затоа што нема да бида Чкембари присутни и ја го прашав заш нема да гостуваа Чкембари, ама вие одма ка сељаци се нафрлавте накај мене
за болдираново не се секирај ти за нас, вас ве чекамо, вас ви е редот.
Абе ти си се зел целиот на рогои...кој на кого чутел...ако за тебе чутење е абре македонче 5 пати испеано на една утакмица,ако за тебе чутење е парола ш...... п.... и тоа пред 8 000 публика...е не дечко тоа е имање муда...нешто што вие го немате у последно време.abe odi ebi si majkata kopile edno glupo,retardiran eden,na sipcite mu kutite pa ovde sakate da provocirate picko edna smrdena
:pos2: Тој мочко ви дојде у Битола прошла сезона goran16 пиша дека ќе ви бидело многу тешко на гости затоа што нема да бида Чкембари присутни и ја го прашав заш нема да гостуваа Чкембари, ама вие одма ка сељаци се нафрлавте накај мене
за болдираново не се секирај ти за нас, вас ве чекамо, вас ви е редот.
--- надополнето ---
Сеа со Елфсборг сами го плативмо превозот и карта за влез!! Брацо само понекогаш превозот ни го плаќа ама затоа тој добива 90 минутна подршка на терен. Што не пробате вие тоа сами да го напраете, а не само да коментирате.
Ова што викаш со лочкете, мие имамо муда барем, а вие?? Знаем лесно е да си Македонец надвор од Тетово!!
Абе деца деца до кога со вас ?Абе ти си се зел целиот на рогои...кој на кого чутел...ако за тебе чутење е абре македонче 5 пати испеано на една утакмица,ако за тебе чутење е парола ш...... п.... и тоа пред 8 000 публика...е не дечко тоа е имање муда...нешто што вие го немате у последно време.
Војводи до сеа има многу пута разговарано со управата на Тетекс и од управата ни е речено дека ни ги дава автобусите затоа што сме го заслужиле тоа со нашата подршка за тимот, и ако ми дал автобус ја идем да се шетам со автобусот?? Не веруем некој да иде на шетање по 5-6 саата, внатре во автобусите знаеш како е загушливо и 2 саата надвор да излезе, а со тоа и да се закачи со полицијата (пример Турново).Boki ставрно или си матуф или се прајш со сила убо тие напишано ако нема присуство на навивачи тешко бодови во гости ! ништо страшно и ете погоре ти објаснив на што мислаев ти пак ги вретиш зборовите ама ако терај си ти ...
Редно беше да си палтите сами карта и превоз оти ете ви се гледа крајот кај да е брацо ќе ве остави на цедило па ќе мора стално да си плаќате и тогаш ќе се покашите во право светло како со елфсборг 50-70 души и слабо навивање на жешкото скопско сонце до душа и резултатот од првиот меч ве еба ама тоа на макта се познаваат јунаците и навивачите но тоа за вас после декалот со шкендија добро е што воопшто се појавивте на утакмица оти искрено мислев дека ќе дојди до некој поделби кај вас и ќе се растурите но ете се прелагав но за тоа следниот лапсуз ќе ве кошта нешто
Брацо оти ви плаќал затоа добивал 90 минути подршка ! Браво бе сега се кажа значи ако ве плаќаат че навивате 90 минути ако не кој ги еба навивачите и клубот како со елфсборг па со пелистер кога не дојдивме ние вие само до полувреме бефте на утакмица потоа голем дел си заминаја од стадион и ред други работи ама ја сега не ќе те учам јас тебе
Што да направме ние ?ти кажав дека сами ние си ги организираме гостовањата и навивањето на домашен терен не знам што не тие јасно
Ова последното за муда и бубрези кажвај му на некое дете ОК не овде на форумот да јадиш буреци и лајна оти умрела ѓупката што ве фалела па сега сами треба да се фалите се виде колку имате мадина (инаку на Македонски)на утакмицата со шкендија
Никој не тие крив што зивееш во тетово ете ела пресли се ако тие толку тешко што само се жалите како некој пички и кукате толку е тешко онолку во тетово па Битола бил 100000 а тетово 20000 македонци .Што да правам јас ли ти сум крив амк не можеш дете продај си ја куќата како и голем дел од твотите сограѓани што направија во 2001 и преселисе кај нас или прилеп (сите чупина се мажија за стари беќари )Ние пак ќе ви помогниме и ќе ве браниме ако фати војна и ќе загинат голем дел на битолчани како 2001 само тогаш кај ќе ви бидат ск браќа
Ај претервам и јас сега ама си го бараш бе дете што да ти прам
Еднаш беше ни моеш нешто сеа??? :pos2:Ај баш ќе видиме понеделник дали ШИРОК СОКАК ЌЕ БИДИ ПРЕТЕСЕН за вас:kesa::pos2::pos2::pos2::salut:
se sita i toa mnogu jbg treba site prst na celo da staemo...A be Bojan sto obozavas da teras tolku inaet jas neznam??? Imaj pocit kako prvo povekevo so ti vrakaat na postovite se pogolemi od tebe .Alooooo razmisli malce pred se MAKEDONCI sme site a ti poveke se karas i vodis inaet so Ckembari otkolku so ''brakava''. Ako si vo pravo ne im pisuvaj pa razubedi gi vo Ponedelnik a ne se karas , vodis inaet ''brakava'' ni se sitat
Добро бе да му ебем мајката виде ли дека само ги прашав ја нешто и сакав поштено да ми одговара, ка што глеаш тие водат инает, одговори и готово крај на темата, а не пичка ти матер или нешто друго...A be Bojan sto obozavas da teras tolku inaet jas neznam??? Imaj pocit kako prvo povekevo so ti vrakaat na postovite se pogolemi od tebe .Alooooo razmisli malce pred se MAKEDONCI sme site a ti poveke se karas i vodis inaet so Ckembari otkolku so ''brakava''. Ako si vo pravo ne im pisuvaj pa razubedi gi vo Ponedelnik a ne se karas , vodis inaet ''brakava'' ni se sitat