24

MadA@FakA

Black&White
Член од
4 август 2006
Мислења
1.049
Поени од реакции
105
Ја гледав само 1 епизода од 1 сезона, ама многу не ми беше интерсна и не сум гледал ниедна епизода потоа.. :toe:

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Моментално ја гледам петтата сезона , и во најмала рака кажано , ме разочара:nesum:Што знам , очекував многу повеќе ! Предвидливи работи , на моменти лоша глума (на заебанција , гледајќи ја , веќе можев да предвидам што следно ќе се случи) . А и Џек Бауер веќе почна да ми станува ко Чак Норис , БЕСМРТЕН Е ЧОВЕКОТ :salut:
И мене меразочара 5-тата.Ти препорачвам да ја гледаш 6-тата сезона.Сигурно нема да се разочараш.:helou:

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.404
Поени од реакции
25.269
И мене меразочара 5-тата.Ти препорачвам да ја гледаш 6-тата сезона.Сигурно нема да се разочараш.:helou:
Шо ви е бе луѓе. :)
Петтата сезона има и најголем рејтинг на гледаност, а и плус сите омилени ликови беа убиени. Тони Алмеида, Дејвид Палмер, Едгар Стајлс...итн итн...
Мене најинтересна ми беше петтата.

А иначе за информација, иако штрајкот е завршен, седмата сезона на 24 нема да се емитува најмалце до на лето. А поголеми се веројатностите и да почне да се емитува наесен. Значи...ќе чекаме уште многу. :(

Член од
19 април 2008
Мислења
1
Поени од реакции
0
mislam serijata e TOP!!Lost so 24 nema sansi, a i se soglasuvam deka pettata sezona e eden od najdobrite steta sto go ubivaat Toni Almeida bas bese zakon coekot:)
Odvaj cekam da pocne sedmata sezona!:toe:

Член од
24 мај 2007
Мислења
5.124
Поени од реакции
35
Ооооф ! Не испуштам ни една епизода. Серијава остава без здив.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.404
Поени од реакции
25.269
Член од
30 јули 2007
Мислења
1.391
Поени од реакции
86
Иначе Тони Алмеида се врака во 7та сезона ..
Она што ме интересира мене е како ке напраат ..т.е како он уствари преживеал од она што му се случи во 5тата Сезона ..Но видиќемо.:)

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Енда од поквалитетните серии:)

Член од
11 јануари 2008
Мислења
87
Поени од реакции
0
1-ta sezona beshe mnogu ubava a ova vtorava LAJNO !!!!!!!!!hhhhhhhhhh

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.404
Поени од реакции
25.269
a a vaka po trjlerov mi izgleda deka mnogu se razlikuva od predhodnite sezoni a? a baska i CTU go nema veke.
Јас мислам дека ке е малце глупаво затоа што CTU го нема.
Како второ, Mary Lynn Rajskub (Клои) била бремена ама за време на снимањето на седма сезона немала некои пречки и си глумела комотно:)
Ќе чекаме до 9 јануари 2009 за седмата сезона, ама уште едно изненадување е тоа што во 2009 не очекува премиерата на 24 - The Movie.
За повеќе податоци овде
А и овде
http://www.imdb.com/title/tt0813980/ Така да...the countdown has begun :)

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
cekaj vtorava uste ne e pocnata ko sto treba. posle ke se dasavaat frki. tretata e lajno, cetvrtata e prosek, a petata e NAJDOBRA, sestata e pak prosek :)
Е што те возбуди толку во 5-тата сезона жити се????

Kajgana Shop

На врв Bottom