Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да, верувам зш ми се има случено повеќе пати да знам некој што ќе каже
Не, не постои телепатија - постои само логика, интелигенција и способност за претпоставка со голема веројатност.
Да, верувам зш ми се има случено повеќе пати да знам некој што ќе каже
kolku si siguren?Dali znaes deka ako mozokot ti funkcionira 100% opsto na site ljuge,nema da ima slucajnosti vo zivotot,neznam tocno mislam nekade 8% nekade funkcionira ama ne sum siguren.A vo toa spaga deka koga kje izlezes kje znaes so kogo kje se sretnes i sto razgovor kje napravis so nego...Не, не постои телепатија - постои само логика, интелигенција и способност за претпоставка со голема веројатност.
И кога овие три особини ќе се качат на доволно високо ниво,нивното заедничко функционирање,му дава телепатски својства на еден човек.Не, не постои телепатија - постои само логика, интелигенција и способност за претпоставка со голема веројатност.
Грешка си.Постои телепатија, кај некого поразвиена а кај некого помалку. Логиката и интелигенцијата тука немаат никаква врска.
Неможеш со помош на логика или интелигенција да му читаш мисли на некого.
Епа верувам зашто над 10.000 пати ми се случило тоа на некој другари и другарки да прочитам што мислат т.е. во исто време да кажеме исто мислење... 8)
Ankica напиша::helou: За мене вистинската телепатијата е дарба која не ја поседува секој . Таа е посебна мок дадена од бога , додека др. е логика интуиција да предпоставиш нечија реакција и :smir: мисла.
Симпатично е, и за промена интересно тоа што си духовит итн. , но сепак на темава се поставува поинакво прашање и твоево мислење е оф топик.Абе знам дека има телиња, и знам дека има многу што патат, ама дали има врска мешу нив , не знам, еве ви кажувате има, ама може да ми кажета кој е во тој случај телето а кој пати?