Гафови на "коментатори"

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Vcera na srbija -slovenija vika vodime so poen razlika be

Za iminjata sto im izgovaraat pogresno ja ne im zameram, duri i bi sakal da si gi vikaat kako pisuva, pa nie koga ideme u stranstvo nekoj da ne se trudi da ni izgovara ime kako sto treba. Koga ke te kaze ne znaes za kogo se zbori a nie se sekirame dali akcentot sme im pogodile.

Познатите фрази/зборови на игорче:
-Што е многу многу е...
-Се уфрли во рекетот
-БОМБААААААААА:pos2:
-Тоа е несомнено
-Дидиер Дрогба во 11 минута го откри резултатот
-транзиција:pos2:
-Процентот на реализација од поле:pos2:
-Уште крева рамења,ни срам ни перде:pos2::pos2:
-Па уште се чуди бе...
-Побрз е од својот чувар...
ЅВЕР:vozbud:

ОД сега ЕП, препознатливо е и пик н поп, и „го крена шутот“

Вечерва кога играа Шпанија-Србија Игорче вика Запнаа Шпанците да го остварат своето 7-мо финале(а тие веќе во финале се),и својата прва победа во 7-те финалиња:pos2:

Абе кажа еден кикс коментаторот на Јунајтед-Сити..Изговори некое име без веза..ама не ми текнуе :@

Прееска кога гледав Србија - Шпанија кошарка,овој игорче цело време се слушаше како навива за Шпанија,шпанија ова шпанија ова,и татко ми кога се развика што навиваш за Шпанија бе ебе*мти г* мај*ин,неутрален треба да бидеш...синко мењај го дебилов пуштај ер те ес :pos2::pos2::pos2:

Таман пуштив Сител кога прогласуваја за најдобра петорка,и когај го прогласија Пол Гасол Игорче го кажа како Паул Гасол :tapp::tapp:

Игорче на финалето баскет:

-Добро се затворени сите приоди кон кошот но еве слободна позиција на тројка за Гарбахоса.

П.С. Србите беа во напад:pos2::pos2:

:pos2:Е не е Пау Гасол, туку е онака како шо ќе каже Игор. Зар би му се спротиставил на Македонскиот Чак Норис :pos2:

"Ван дер Сар како и останатите првотимци одмараат овој меч".

Автор е коментаторот на МТВ1.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom