аХАХАХАХХАХ ке останеме и без спонзор ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
аХАХАХАХХАХ ке останеме и без спонзор ...
Hristov male4ok si znam ama kontroliri se malce za tebe nikoj nisto ne kaza pazi.. da ne te snajde zlo u nesrekno vreme! Nogo dzipas za tvojte godini. Pisi mi pp ako imas nekoj problem so mene da reseme! Nema smisla tuka da se raspravame..Е де бе затни се веќе не можам да те слушам !!!Преко кур ми е од такви како тебе...ПА КОЈ НЕ ПЕРЕ?АЈДЕ ТИ АКО ИМАШ ДАЈ ТИ И НЕ СЕРИ ВЕЌЕ !!!:nesvest:
Hristov male4ok si znam ama kontroliri se malce za tebe nikoj nisto ne kaza pazi.. da ne te snajde zlo u nesrekno vreme! Nogo dzipas za tvojte godini. Pisi mi pp ako imas nekoj problem so mene da reseme! Nema smisla tuka da se raspravame..
HahАј тишина и двујцата...да не се расправаме!:helou:
околу 40 000 !
Јас па разберах оти нов спонзор е Лукоил!
Инаку да и јас моментално добив порака дека Грне немал потпишано никаков договор со МЗТ, и дека сеуште немал никакви преговори.
Сега оваа изгледа дека некој е во тешка заблуда. по преодниот рок ќе видиме?
и едно прашање: Зошто никаде во медиумите не се кажа за тој трансфер? туку само овде на форумот се разговараше за тоа.
Ех да имаше.....Ај доста офтопик. жители незнам ти шо.
Еј се надевам оти денеска ке чууме радосни вести,оти има постигнано договор со некој спонзор и сите ке сме срекни!
Ех да имаше.....