Фан клуб: Струмица

gODHEAD

Crucified
Член од
6 декември 2007
Мислења
1.827
Поени од реакции
1.163
Абе Ајдуци ќе одите ли за Охрид или не?

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Ја ка шо гледам изгледа не се смирени страстите меѓу навивачите а изгледа долго ќе трае ова ај шо побрзо да се разберите и да се вратите на трибини..

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Поздрав до Иле, Виктор..Анус, Христов и останантите...ако не па соберете ја цела струмица и дај те им го мојот мсн, пошто гледам 44 души ми се ставија од кога му го дадов на Иле МСН-то. Мислите можете нешто да излезете на крај преку МСН? Дека ми се заканувате? хехеххе, смешни сте. Ви реков, кој сака, има начин да ми каже што има да ми каже, ама така не ви одговоара а? Посигурно е позади мониторите. Ај седете си мадро тогаш пред мониторите, преку курот веќе со вашето замарање на МСН, најдете си живот, мислите немам попаметна работа од кликање на реџект копчето кога ми стигаат понудите на вашите друграчиња кои се осеќаат спремни да ме заебаваат? Се гледа колку сте напредни во идеите, културата ви е на најниско можно ниво, без прашање давате мои податоци, не дека ме заболе нешто, досадни ви се другарчињата како муви на срање.

F.A.

Smile Now, Cry Later
Член од
17 април 2007
Мислења
862
Поени од реакции
3
Поздрав до Иле, Виктор..Анус, Христов и останантите...ако не па соберете ја цела струмица и дај те им го мојот мсн, пошто гледам 44 души ми се ставија од кога му го дадов на Иле МСН-то. Мислите можете нешто да излезете на крај преку МСН? Дека ми се заканувате? хехеххе, смешни сте. Ви реков, кој сака, има начин да ми каже што има да ми каже, ама така не ви одговоара а? Посигурно е позади мониторите. Ај седете си мадро тогаш пред мониторите, преку курот веќе со вашето замарање на МСН, најдете си живот, мислите немам попаметна работа од кликање на реџект копчето кога ми стигаат понудите на вашите друграчиња кои се осеќаат спремни да ме заебаваат? Се гледа колку сте напредни во идеите, културата ви е на најниско можно ниво, без прашање давате мои податоци, не дека ме заболе нешто, досадни ви се другарчињата како муви на срање.
"Block" for the win !

Член од
8 декември 2007
Мислења
469
Поени од реакции
0
radikal be za drugo te baraat,se rasiril dobar muabet za tebe i sega ile,anus,hristov i kompanija sakaat sestrite da ti gi ponudat,zatoa te baraat.ah kopaci kopaci,nema za vas spas :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:

Член од
30 септември 2007
Мислења
369
Поени од реакции
0
Zna4i eden den ne moze da pomine a da nema navredi na forumov :) Daj svestete se veke ednas u pm .

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
Нели гледаш оти ова е само остров на кој админите не оставија заедно со дрогата(кошарката)..и чекаат да се истребиме..пред да донесат нова раса..навивачи..културни...

Член од
8 декември 2007
Мислења
469
Поени од реакции
0
Нели гледаш оти ова е само остров на кој админите не оставија заедно со дрогата(кошарката)..и чекаат да се истребиме..пред да донесат нова раса..навивачи..културни...
se slagam so tebe,no kako sto kaza radikal vo eden predhoden post malku se lugeto kako tebe koi sto ja razbiraat i sakaat kosarkata,i so koi sto mozes da napravis dobar muabet.

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
se slagam so tebe,no kako sto kaza radikal vo eden predhoden post malku se lugeto kako tebe koi sto ja razbiraat i sakaat kosarkata,i so koi sto mozes da napravis dobar muabet.
Нормално е тоа затоа што некои сакаат да пораснат пред време..а не сваќаат дека подолго време гледам кошарка отколку што тие дишат...Малце е тие со кои можеш да разговараш наместо да си го мериш...адреналинот...ама затоа се тука личности како тебе и некои други со кои може да споделиш и нешто што се случило пред '91 год..
Иначе сега прочитав една...истинита прича..посебно на за циганите во автобусот..се загазив..Радикал ти бе ко Челебија да си...она другото мање више го знаев ама ова...инаку штета е ако изгубите во Кавадарци..не за друго туку ако гостувавте тука како навивачка група ќе имавте причина за славење(за жал не ја делам еуфоријата)..овака се слушаше само еден женски глас...

iLe

Prototype
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.400
Поени од реакции
30
Извини ама ако е замарање тоа што ти го потерав мснто тоа е друго , блокири ме .

Edit : И само незнам кога сум ти се заканувал .

Kajgana Shop

На врв Bottom