Струмикс
Еден...не го знаеш!
- Член од
- 9 декември 2005
- Мислења
- 13.811
- Поени од реакции
- 3.346
Ако се плашев од комарци, ќе си носев ПИПС.Смеј се, ама и пази се.
Ако се плашев од комарци, ќе си носев ПИПС.Смеј се, ама и пази се.
Зашто гасна комора? Затоа што не ви даваат на вас сељачиштата да се прикажете во вистинско светло? Затоа што не се ископлексирани, затоашто не мразата скопјани, затоа што не се руралци како вас? Остана само со Лазаров да го дрвите курот на форумов. Остана глуп само ти и новодојденците од Кавадарци. Којзнае колку те боли што ти дојдов од Скопје и си поминав супер во Струмица, без никој ништо да ми направи. Ке умреш од мака, пошто ме мразиш најмногу, од срце ме мразиш, повеќе ме мразиш мене од колку што ја сакаш струмица, сакаш да ме тепаш со твојата банда осмооделенци, ама единствено што можеш е само курот да ми го пушиш.Ако, јадејте гомна уште, кога ќе ја освоиме на крајот титулата ќе видам што ќе пишате.
А за такви Како Струмикс, Маркус, и ред други да не ги набројувам.....е за такви само ГАСНА КОМОРА !
:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:Ако се плашев од комарци, ќе си носев ПИПС.
Abe drugar,te razbiram se...No sto e tuka tuka e...Ama ke vidis deka na kraj toj sto igr sega..Poveke od so treba,poradi takvoto..Ti znaes sto,ke se pokaze super...A Joco,zborete site za nego,zborete,ke vidite na kraj...Dali Marjan Lazovski-Emil Rajkovic se podobri od nego:smir:Јорданчо добар тренер..абе дај не се зафркавајте...Нели ви е јасно дека 80% од причините за поразот од саботата се на негова душа...
Никој на играчите не им е крив што го избркаа Арсиќ, па сега мора да со овој аматер да си кршат главите...
Можеби е добар тренер за просечна екипа ама за ова не го бива..дај друго дете..ќе правиме муабет понатаму во првенството...прво секој тренер кој држи до себе не би потпаѓал под она другите што го советуваат..а овој паѓа како амстердамска фуфа...го нема потребниот авторитет...
Амааааааааааааааааааааааааааааааааааан ! Аман аман аман !Смеј се, ама и пази се.
Abe so sakase da kazes ???????? :icon_eek: :icon_eek:Abe drugar,te razbiram se...No sto e tuka tuka e...Ama ke vidis deka na kraj toj sto igr sega..Poveke od so treba,poradi takvoto..Ti znaes sto,ke se pokaze super...A Joco,zborete site za nego,zborete,ke vidite na kraj...Dali Marjan Lazovski-Emil Rajkovic se podobri od nego:smir:
P.S Edinstven trener so poveke go cenam od Joco e Marin Dokuzovski!!
zatoa kompleks vi nabi 5 pobedi po red na strumica !!!!!!!!!!! noken kosmar vi eAbe drugar,te razbiram se...No sto e tuka tuka e...Ama ke vidis deka na kraj toj sto igr sega..Poveke od so treba,poradi takvoto..Ti znaes sto,ke se pokaze super...A Joco,zborete site za nego,zborete,ke vidite na kraj...Dali Marjan Lazovski-Emil Rajkovic se podobri od nego:smir:
P.S Edinstven trener so poveke go cenam od Joco e Marin Dokuzovski!!
Те разбрав..Христов..времето ќе покаже....Abe drugar,te razbiram se...No sto e tuka tuka e...Ama ke vidis deka na kraj toj sto igr sega..Poveke od so treba,poradi takvoto..Ti znaes sto,ke se pokaze super...
Димитар...мирен, Димитар...
Те разбрав..Христов..времето ќе покаже....
Aha Marcus,ke vidis deka toj sto igra poradi...Na kraj ke bide najdobar,a i na kraj Joco ke vi dokaze deka ne bil slucajno trener na reprezentacijata,i go vodel najtrofejniot klub na Makedonija!!!Ke vidite:smir:Те разбрав..Христов..времето ќе покаже....
Vo ponedelnik, no timot ke odi za ohrid uste vo nedela, ke ja davaaat mislam prenos na mtv. pozzKoga se igra so Amak?