- Член од
- 16 јули 2007
- Мислења
- 12.498
- Поени од реакции
- 4.072
Utakmica e vo sabota,dobro znam jas:smir: ...
Eve vi i dokaz http://www.basketball.org.mk/novost.asp?id=1693
Eve vi i dokaz http://www.basketball.org.mk/novost.asp?id=1693
Jas kako sto znam ne odat,a informacaijata mi e tocna 95%:smir:Абе Ајдуци ќе одите ли за Охрид или не?
Јас знам деа одат............................ама на одмор накај јули:bil:Абе Ајдуци ќе одите ли за Охрид или не?
"Block" for the win !Поздрав до Иле, Виктор..Анус, Христов и останантите...ако не па соберете ја цела струмица и дај те им го мојот мсн, пошто гледам 44 души ми се ставија од кога му го дадов на Иле МСН-то. Мислите можете нешто да излезете на крај преку МСН? Дека ми се заканувате? хехеххе, смешни сте. Ви реков, кој сака, има начин да ми каже што има да ми каже, ама така не ви одговоара а? Посигурно е позади мониторите. Ај седете си мадро тогаш пред мониторите, преку курот веќе со вашето замарање на МСН, најдете си живот, мислите немам попаметна работа од кликање на реџект копчето кога ми стигаат понудите на вашите друграчиња кои се осеќаат спремни да ме заебаваат? Се гледа колку сте напредни во идеите, културата ви е на најниско можно ниво, без прашање давате мои податоци, не дека ме заболе нешто, досадни ви се другарчињата како муви на срање.
radikal be za drugo te baraat,se rasiril dobar muabet za tebe i sega ile,anus,hristov i kompanija sakaat sestrite da ti gi ponudat,zatoa te baraat.ah kopaci kopaci,nema za vas spas :pos2: :pos2: :pos2: :pos2:Поздрав до Иле, Виктор..Анус, Христов и останантите...ако не па соберете ја цела струмица и дај те им го мојот мсн, пошто гледам 44 души ми се ставија од кога му го дадов на Иле МСН-то. Мислите можете нешто да излезете на крај преку МСН? Дека ми се заканувате? хехеххе, смешни сте. Ви реков, кој сака, има начин да ми каже што има да ми каже, ама така не ви одговоара а? Посигурно е позади мониторите. Ај седете си мадро тогаш пред мониторите, преку курот веќе со вашето замарање на МСН, најдете си живот, мислите немам попаметна работа од кликање на реџект копчето кога ми стигаат понудите на вашите друграчиња кои се осеќаат спремни да ме заебаваат? Се гледа колку сте напредни во идеите, културата ви е на најниско можно ниво, без прашање давате мои податоци, не дека ме заболе нешто, досадни ви се другарчињата како муви на срање.
se slagam so tebe,no kako sto kaza radikal vo eden predhoden post malku se lugeto kako tebe koi sto ja razbiraat i sakaat kosarkata,i so koi sto mozes da napravis dobar muabet.Нели гледаш оти ова е само остров на кој админите не оставија заедно со дрогата(кошарката)..и чекаат да се истребиме..пред да донесат нова раса..навивачи..културни...
Нормално е тоа затоа што некои сакаат да пораснат пред време..а не сваќаат дека подолго време гледам кошарка отколку што тие дишат...Малце е тие со кои можеш да разговараш наместо да си го мериш...адреналинот...ама затоа се тука личности како тебе и некои други со кои може да споделиш и нешто што се случило пред '91 год..se slagam so tebe,no kako sto kaza radikal vo eden predhoden post malku se lugeto kako tebe koi sto ja razbiraat i sakaat kosarkata,i so koi sto mozes da napravis dobar muabet.
Извини ама ако е замарање тоа што ти го потерав мснто тоа е друго , блокири ме .Поздрав до Иле, Виктор..Анус, Христов и останантите...ако не па соберете ја цела струмица и дај те им го мојот мсн, пошто гледам 44 души ми се ставија од кога му го дадов на Иле МСН-то. Мислите можете нешто да излезете на крај преку МСН? Дека ми се заканувате? хехеххе, смешни сте. Ви реков, кој сака, има начин да ми каже што има да ми каже, ама така не ви одговоара а? Посигурно е позади мониторите. Ај седете си мадро тогаш пред мониторите, преку курот веќе со вашето замарање на МСН, најдете си живот, мислите немам попаметна работа од кликање на реџект копчето кога ми стигаат понудите на вашите друграчиња кои се осеќаат спремни да ме заебаваат? Се гледа колку сте напредни во идеите, културата ви е на најниско можно ниво, без прашање давате мои податоци, не дека ме заболе нешто, досадни ви се другарчињата како муви на срање.
pa ti i mojot msn go dade na pola strumicaИзвини ама ако е замарање тоа што ти го потерав мснто тоа е друго , блокири ме .
Edit : И само незнам кога сум ти се заканувал .
Ако сум го дал да умрам тука на лице место право , а на радикал го дадех само на христов и на никој другpa ti i mojot msn go dade na pola strumica