Продавам, купувам, менувам...

• Креатор на темата Креатор на темата Sephiroth
  • Време на започнување Време на започнување
Каде у Скопјево можам да купам 4јадрен процесор. Ме интересира која фирма има најниски цени за Процесори?

Зависи што бараш, Intel Core 2 Quad, Phenom II x4, Phenom x4, Intel Core i7, Intel Core i5?

Купувам НОВ или Половен CORE 2 DUO или CORE 2 QUAD!!!

Молам реални цени!:smir:

Имам
Core 2 Duo E6750, 2.66GHz 4MB L2 Cache, 1333MHz FSB LGA 775
, има уште 15 месеци гаранција.
За цена пиши на пп, пошо не сум размислувал за продавање :toe:

Napojuvanje Atrix 600w, Joystick F-15E Hawk

-Prodavam napojuvanje Atrix Extreme Power 600w. Napojuvanjeto e ispravno, koristeno e vo period od Januari 2008 do Mart 2009. Kolku mu e realnata snaga neznam, mene me sluzese dobro, a gledam i dobri kritiki za brendot.
Cena: 1100 denari.

Modelot i specificaciite se isti kako ova, so toa sto ne e transparentno i ne e so LED diodi.
http://colors-it.com.ua/products/power_supply/500t/
slicen model:
http://www.newegg.com/product/product.aspx?Item=N82E16817192002

Sliki:
psu.jpg

psuspec.jpg

psufan.jpg

-Prodavam Joystick F-15E Hawk. Neznam dali e se vo red so nego, i ne se razbiram bas. Na oset deluva epten dobar. Dajte ponudi.
joystick.jpg

priklucok.jpg

joystick1.jpg

Продавам Nokia E65 Black,Фул паковање,(оргинал нокиа слушалки,полнач,usb кабелче,2 гб меморија)Купен е од 2be, и има гаранција до 09.01.2010
телефонот е многу сочуван не е изгребан,и сеуште не е одлепена лепенката од екранчето.Буквално како нов е!

Цена: 120 евра

Продавам Моторола модем за кабелски интернет, користен околу една година. Цена 1000 денари.

Барам кукиште:
2гб рам
512 графичка
2.4-6 процесор
цена??

Купувам DVDRW марка Pioneer, да не знае некој кај ги има кај нас?

Продавам 2 графички Gainward GeForce 9600GT 512DDR2, 800mhz memory,HDTV SLI Ready. Цена - 1 графичка за 3500, двете заедно за 6,000 денари.

Плус продавам ретро графичка 3dfx Voodoo 5,128MBSDDDR 6000 AGP retail примерок 1 од 50 произведени, за колекционери. Цена 15,000 денари. Компанијата која ја произведе графичката не постои повеќе.

Продавам ретро графичка Hercules3D Ge Force 3 Titanium 500 128DDR АGP, последниот модел од Hercules3D базиран на nVidia процесори. Графичката има Blue Orb akтивен кулер, лимитирана серија. Цена - 6,000 денари.

Цените на многумина ќе им изгледаат смешни и превисоки за овие старудии, но за оние кои знаат за што зборувам и се колекционери, цените се повеќе од реални и поволни.

Сте виделе ли кај нас (Скопје) да се продава надворешен хард диск кој покрај USB порта има и LAN порта за да може да се приклучи на рутер?

Ако сте начекале негде, дајте информации :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom