WRONG!! Ова е прпало кое има набиена цена поради дечиштата кои неможат да возат нешто што стварно се вика машина, а се наоѓа низ македонија за 1500-2000 евра
Word up !!!WRONG!! Ова е прпало кое има набиена цена поради дечиштата кои неможат да возат нешто што стварно се вика машина, а се наоѓа низ македонија за 1500-2000 евра
Машина
![]()
Машина е, ама лоша ти е споредбата со цените, не може да споредуваме цени на нови скутери со моторцикли произведени пред 20 години. Сигурно знаеш дека на ново се 10 000 евра +.WRONG!! Ова е прпало кое има набиена цена поради дечиштата кои неможат да возат нешто што стварно се вика машина, а се наоѓа низ македонија за 1500-2000 евра
Машина
![]()
еххехе...али ова дај им го на дечишта,нема да знаат да тргнат од првин (ке научат,сите учиме), али ке има мн несреќи...не е исто веспа која иде 80км/ч и мотор кој иде 280км/ч...WRONG!! Ова е прпало кое има набиена цена поради дечиштата кои неможат да возат нешто што стварно се вика машина, а се наоѓа низ македонија за 1500-2000 евра
Машина
![]()
Види вака, дадов пример за машина.... а споредбата со цените си ја имаш сам, види коллку бараат за кинеските, види колку за Априлија, види колку за Томос.Машина е, ама лоша ти е споредбата со цените, не може да споредуваме цени на нови скутери со моторцикли произведени пред 20 години. Сигурно знаеш дека на ново се 10 000 евра +.![]()
Па тоа ми е муабетот, дај им на дечишта мотор од 2000 евра (било скутер, било како оној на сликата сеедно) од него нема да остане многу. И прашањето е зошто да даваш 2000 евра кога го имаш истото (нешто слично) made in China за 1/3 од погорната цифра? И како што напоменав погоре, дадов пример за машина а тоа кој може да ја вози а кој не... е башка тема.еххехе...али ова дај им го на дечишта,нема да знаат да тргнат од првин (ке научат,сите учиме), али ке има мн несреќи...не е исто веспа која иде 80км/ч и мотор кој иде 280км/ч...
Добрра споредба направивме јас ставам скутер ти моторцикл сепак нема веза машина еWRONG!! Ова е прпало кое има набиена цена поради дечиштата кои неможат да возат нешто што стварно се вика машина, а се наоѓа низ македонија за 1500-2000 евра
Машина
![]()
Абе во Македонија вакви не сум чул некаде да се продават така да тешко цена да најде подобро најди ја фабричната цена која им е по неа најмногу ке се ориентирашНеможам сеуште да најдам цени за Македонија...
Друже машинава вреди колку ку*ов
Брат он ти вика за цената иста е колку на априлијава а разлика има мноооооооооооогуууууу.Добрра споредба направивме јас ставам скутер ти моторцикл сепак нема веза машина е
Абе во Македонија вакви не сум чул некаде да се продават така да тешко цена да најде подобро најди ја фабричната цена која им е по неа најмногу ке се ориентираш![]()
Абе не заебавај :jaj: Од Италија директно од фабриката ке ја земам за 2.800 евра со 5 год гаранција или до 20.000км каков кинез не заебавај луѓето возат Априлии со поминато над 20.000 без ремонт а овие кинескиве до 10.000 треба да го отвориш:jaj:Сега дека го плаќаш само името не се сложувам баш. кај кинеските што плаќаш? тоа плаќаш и кај АприлиатаДруже машинава вреди колку ку*овОвоа ти е само за да те видат низ град ИМЕТО го плаќаш ти а на нешто друго. Априлија било па шо дека едно другарче има за к*р му е се јадеме со кимково добро сега и овоа е 1700 евра али не е до толку испрчена ценава како на априлијава. А и на априлијава имаш 2 години гаранција а на мојов 3 години а ем поефтин го купуваш. Ако сакаш да се ку*чиш низ град ти треба априлија а за работа доста ти е и кинез.
Брат он ти вика за цената иста е колку на априлијава а разлика има мноооооооооооогуууууу.
Да бе сигурно ... јас зедов лани кинеско 125 -ка и до сега имам 8000 км само улје менувам и еве никаков проблем немамАбе не заебавај :jaj: Од Италија директно од фабриката ке ја земам за 2.800 евра со 5 год гаранција или до 20.000км каков кинез не заебавај луѓето возат Априлии со поминато над 20.000 без ремонт а овие кинескиве до 10.000 треба да го отвориш:jaj:Сега дека го плаќаш само името не се сложувам баш. кај кинеските што плаќаш? тоа плаќаш и кај Априлиата![]()
Јас од секогаш сум бил таков ако треба 5 години нема да возам ништо ама тоа што сакам и 100 000 евра да е ќе го купам заради мојот ќејфДа бе сигурно ... јас зедов лани кинеско 125 -ка и до сега имам 8000 км само улје менувам и еве никаков проблем немам
дај ти 3000 евра ама за тие пари 4 кинези ке купиш и по една година да ги возиш ( а сигурно ќе ти трае подолго , има лјуѓе по 3-4 години ги возат ) и за старо железо да ги продаваш после тоа пак ти се исплаќа
И ќе го сервисираш во Италија. Yeah rightАбе не заебавај :jaj: Од Италија директно од фабриката ке ја земам за 2.800 евра со 5 год гаранција
Јас од секогаш сум бил таков ако треба 5 години нема да возам ништо ама тоа што сакам и 100 000 евра да е ќе го купам заради мојот ќејфИначе што знам еден човек што има хонда од 92-93 е незнам како не зарида досега ја имаат возено 10 души и паѓано од неа и ништо не и е оди како луда а има повеќе од 30 000 поминато
Оригинал Хонда е. Вакви некаде низ РМ се продаваат?
![]()