Prison Break

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Да му ебам матер, вие сами си ги усерувате сериите.
И на Lost те копка да изглеаш 500 епизоди оддеднаш, али магијата на повеќето серии е што после одиш на форуми (не на овој, бидејќи овде ретко има вистински фанови кои и нешто сфатиле или пробуваат да копаат подлабоко и да даваат теории), дискутираш со луѓе, вадите теории, приметуваш предтоа неприметени работи по 2ро или 3то глеање...
Ние сме ти "шпанска серија" менталитет, да ни даат време и да можеме по 15 на ден да изглеаме.
A ти па можи по една епизода неделно гледаше од Lost !? Хах..

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Како шо излегува епизода, така гледаме најчесто. Не е Lost завршена серија како Prison Break, не мешај поими. :)
Не мешам, да земиме пример дека го немаш гледано Lost и го најдуваш на ДВД.. една епизода неделно ке гледаше? Mac)) рече дека и Лост те копкал да гледаш 500 епизоди одеднаш и демек тој не го гледал така туку ја осеќал магијата на чекање во неизвесност неделно.. па тоа е оти го гледал со ред кога излегувале епизодите една по една.. да беше завршен немаше да го гледа така.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.756
Поени од реакции
52.718
Да

Самото тоа дека е веќе завршена и излезена серијата и дека многу луѓе на форумов ја имаат изгледано, ќе те натера да ја симнеш.

Јас кога почнав да ја гледам неможев да престанам да гледам. Епизода по епизода и после гледаш во саатот, 3-4 сабајле, а си седнал во 5-6 попладне да гледаш

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Не мешам, да земиме пример дека го немаш гледано Lost и го најдуваш на ДВД.. една епизода неделно ке гледаше? Mac)) рече дека и Лост те копкал да гледаш 500 епизоди одеднаш и демек тој не го гледал така туку ја осеќал магијата на чекање во неизвесност неделно.. па тоа е оти го гледал со ред кога излегувале епизодите една по една.. да беше завршен немаше да го гледа така.
Гледај го Lost, па прај споредби. :back: Шега. Банална работа за дискусија, i'm out.

Член од
13 април 2008
Мислења
3.998
Поени од реакции
1.086
AJ ako може линк од втора епизода од првава сезона да ја симнам

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.718
Поени од реакции
13.433

Случајно копајќи на интернет наидов на вакво нешто. Simpsons rule!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Некој линк или торент да ми пушти на ПП од целава серија...ја гледам на Сител и многу е јака,мора да се има во колекција и башка не можам да чекам недела да дојде па да гледам една епизода,па после недела за друга :)

Nemorosus

Маршал Изет Фазлиновић
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.598
Поени од реакции
622
Ja davaat vo amerika vtora sezona 17 epizoda...
Lincoln go zatvarat vo zator i e useden na smrt so elektricen stol poradi ubistvo na bratot na podpretsedatelot na amerika, koe ne e izvrseno od negova strana. Brat mu, arhitekt i genije, resava da go oslobodi pa go tetovira celiot plan na zatvorot na negovoto telo, ograbuva banka i dobiva 5 godini za toa.. ova e uvodniot del...posle toa pocnuva planot za bekstvo od zatvor...:)) vredi da se gleda ...

Lincoln: Have you seen the blue prints?
Michael: Better, I have it on me .

zakon :)
Всушност братот на под-прецедателот не е ни убиен. Инаку јас стигнав до 2-ра сезона,
и најискрено најдобрата серија што сум ја гледал до сега!

Јас на интернет ги гледам.
Инаку ги има и на сител.

http://prisonbreakstreaming.com
http://www.streamtvshows.info/
Гледајте ги, сите сезони ги има ^__^

Поздрав =)

Nekoj IksDe

Челзијаш
Член од
17 септември 2009
Мислења
495
Поени од реакции
9
многу малку епизоди имат од 1 сезона ај сега ќе го гледам дека пропуштив 2 епизоди на Сител

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.400
Поени од реакции
25.257
Ај бе, спојлери да си пишите. Некој сега почна на Сител да ја гледат, не се прајте фраери дека сте ја изгледале пред нив.
Не само до Coolzrock, мада шо картон требеше да добијаш за то, за сите важит.

Kajgana Shop

На врв Bottom