Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Zdravoooooo............

KOJ SAKA STIGNAA NAJNOVITE SEZONI NA PRISON VO DVD TEKA KOJ SAKA MOZE DA GI IZNAJMI ZAVISI DO KOJ SEZONA GI GLEDAL....

Вчера ја догледав првата сезона и ќе се мрднам додека да ја земам втората,зависна сум од филмот :helou:

Штотуку ја догледав последната епизода од 1 сезона и имам да кажам само едно ТОП!
Во текот на оваа недела ќе ја земам и втората сезона, а може и до крајот, трета и четврта.
Серијата е навистина заразна (во позитивна смисла) така да, да ја чекам на Сител да гледам секоја недела и понеделник е незамисливо, кога може на компјутер да изгледам 10 епизоди одеднаш :tv:

Штотуку ја догледав последната епизода од 1 сезона и имам да кажам само едно ТОП!
Во текот на оваа недела ќе ја земам и втората сезона, а може и до крајот, трета и четврта.
Серијата е навистина заразна (во позитивна смисла) така да, да ја чекам на Сител да гледам секоја недела и понеделник е незамисливо, кога може на компјутер да изгледам 10 епизоди одеднаш :tv:
Рекордот ми е 8 во еден ден. :tv:

Ништо не е 8 бе. А цела трета сезона у еден ден да ја изгледаш?:pos:
Мора да е многу интересна третата сезона штом си ја поминал во еден ден, мене рекордот ми е 10 епизоди од првата сезона, немав повеќе инаку продолжував и со втората да ги имав:vozbud:

Мора да е многу интересна третата сезона штом си ја поминал во еден ден, мене рекордот ми е 10 епизоди од првата сезона, немав повеќе инаку продолжував и со втората да ги имав:vozbud:
Па и третата е толку, 13 епизоди, скратена е ради штрајкот на сценаристите тој период, и Лост знам ја скратија исто, им се поремети цела концепција на серииве, знам 24 таа година не се ни емитуваа .

Иначе за Prison, ја имам цела изгледано, првата и втората сезона владеат, од остатокот се разочарав ептен, поготово од последната сезона и пред Се од the final break . :tapp:

Сега уште неколку епизоди ке ја завршам втората сезона...па да видиме шо има во третата :zlo:

Иначе мене рекордот ми е 7 епизоди до сега..:toe:

Денес,малце од малце го загледав и многу ми се допадна.:vozbud:

Колку епизоди поминаа до сеа??:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom