Prison Break

Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Како може да е стил на живот, да не вадиш луѓе од затвор, да не те брка некоја компанија?... серија е goddamn it. :)
Го напишав симболично,во смисол на користење некоја реплика или некој потег што ми привлекол внимание.Сигурно не планирам да ограбувам банка или да бегам од затвор.Не сум градежен ижењер!

Остави го, нели го гледаш се расплака. :)
Се расплакав,ама во саботата дента.Задоволен?

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.401
Поени од реакции
25.259
Абе јас зборвам или тапани тропет?
Џабе напоменувам дека се' што е поврзано со било која серија да се прикрие во спојлер. Ево вакви работи ќе се десет да раскажит некој за епизодата шо ќе излезит на дивиди и одма се крши филм на некои.
MacedonianSun, ќе ти дадам црвен картон, најдобро намерно, немој да се лутиш. Едноставно колку и да не изгледа естетски убаво за очи, спојлер е спојлер ебаго. Цело време се бориме против то, и таман наместија опција, ретко кој ја користит.

Фала на разбирање, доста оф топик муабети, и не реплицирајте на ова.

I

Intex

Гостин
Ајт прашање за Маседониан Сан, кога ке биде премиерата на последните две епизоди (овие на ДВД што ке се)?

SV-Strange

Sorcerer Supreme
Член од
27 август 2007
Мислења
3.604
Поени од реакции
367

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.009
Поени од реакции
5.664
Ова е од imdb. Го имам видено ова, ама IMDb не е секогаш точна со датумите кога станува збор за серии.
Ама оваа не е која било серија, обично се прецизни кога станува збор за толку популарни серии. Сега за сега ни останува да се надеваме дека датумите на IMDB се точни :)

radzo

Man Utd!
Член од
20 јануари 2008
Мислења
696
Поени од реакции
17
DVD епизодите изглегуваат на 21 јули!

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Ги изгледав уште пред неколку дена последните епизоди, но не бев во состојба да пишам тогаш, еве денес успеав да се соземам од лелекањето :kesa:
Немам што да пишам за последниве епизоди, и тоа што би го напишал веќе се го кажале
Сакам само едно благодарам да им кажам на сите кои беа на некој начин поврзани во оваа серија, уживав во сите сезони (со искучок на некои епизоди од последнава:smir:)
Неверојатни спомени ќе ми буди серијава кога и да погледнам некоја од епизодите
Thank you Prison Break :back:

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Малку ме изнервира крајот, најмалку очекував такво нешто да се случи.
Ама па мораше такво нешто за да заврши серијава.
Тоа што ми е жал што Мајкл умре е друга работа. Златен тој.

I

Intex

Гостин
Ајде некој да ми најде слики од тетоважите на Скофилд, ама убаво нацртани, не некој скрин шат. Однапред фала.

Едит: Ги најдов, па ајде да ги споделам со вас.
Предна страна од телото:

Задниот дел од телото:

Тетоважите се вистинско ремек дело. Една од поубавите работи во серијата.

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Ајде некој да ми најде слики од тетоважите на Скофилд, ама убаво нацртани, не некој скрин шат. Однапред фала.

Едит: Ги најдов, па ајде да ги споделам со вас.
Предна страна од телото:

Задниот дел од телото:

Тетоважите се вистинско ремек дело. Една од поубавите работи во серијата.
Немаш слики. Барем кај мене не се гледа ниедна слика.:nesum:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.009
Поени од реакции
5.664
Кај мене се гледа сликата за тетоважите на грбот.
Инаку еве и од напред :)

Ј

јовица11

Гостин
Мене ми е претерано што типов има толку тату-а на себе, знам дека само ликот е, ама претерано е и некако невкусно. Инаку ја видов задњата сцена од серијава, so dejavu, сега бар не се каам што никогаш не продолжив да ја гледам и што застанав на прва сезона.

radzo

Man Utd!
Член од
20 јануари 2008
Мислења
696
Поени од реакции
17
Мене ми е претерано што типов има толку тату-а на себе, знам дека само ликот е, ама претерано е и некако невкусно. Инаку ја видов задњата сцена од серијава, so dejavu, сега бар не се каам што никогаш не продолжив да ја гледам и што застанав на прва сезона.

Поглуп пост на темава здравје....

Ј

јовица11

Гостин
Поглуп пост на темава здравје....
Мое мислење, а ти веќе кога си толку умен, дека ја глуп, ај те молам, дај ми 5 паметни причини зошто серијава заслужува да ја гледам?!

Kajgana Shop

На врв Bottom