Prison Break

IronTrooper

The King of Cool
Член од
27 март 2007
Мислења
1.496
Поени од реакции
32
ја гледав последнава епизода, добра е. се плашам дека пб почнува пополека да заличува на некоја сапуница, не е она што беше 1вата, па ни 2ра сезона. можеби малку одмор добро ќе ни дојде. ама како ќе издржам........не знам.

Член од
27 март 2007
Мислења
735
Поени од реакции
316
ako znae nekoj kade da gi gledam od pocetok online neka pise pp !!!
ili pak ako moze nekoj da mi gi dade na cd ke bide uste bolji :> ako sakaste ke gi menjame jas imam nesto od priateli ,southpark .lost....
Зошто ти е онлајн кога можеш да си ги симнеш, интернет исто ќе потрошиш а вака ќе си ги имаш. Ако си ЗА пиши ќе ти кажам линкови за сите сезони.
Поздрав

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Екстра екстра има нови вести:vozbud: :vozbud:

http://en.wikipedia.org/w/index.php?title=List_of_Prison_Break_episodes&oldid=193000541#Season_3

еве инфо за новата епизода (сезона 3 епизода 14). :vozbud: :vozbud:

"The Messenger"
Michael learns more about Jason Leif and is contacted by a mysterious woman claiming to have pertinent information; Sucre is forced to make an uneasy alliance; Gretchen reveals a shocking secret, while Mahone has a revelation of his own.

Април 2008 дами и господа :helou:

П.С Википедија не е секогаш најдоверлив извор , но тоа е тоа.

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Екстра екстра има нови вести:vozbud: :vozbud:

http://en.wikipedia.org/w/index.php?title=List_of_Prison_Break_episodes&oldid=193000541#Season_3

еве инфо за новата епизода (сезона 3 епизода 14). :vozbud: :vozbud:

"The Messenger"
Michael learns more about Jason Leif and is contacted by a mysterious woman claiming to have pertinent information; Sucre is forced to make an uneasy alliance; Gretchen reveals a shocking secret, while Mahone has a revelation of his own.

Април 2008 дами и господа :helou:

П.С Википедија не е секогаш најдоверлив извор , но тоа е тоа.
Супер вест :vozbud:,сеуште тоа не е официјално додека не го потврдат од FOX , но ќе живееме барем во надеж :) ,
штотуку прочитав дека сезона 4 ќе има и тоа е сигурно затоа што тоа го потврди споукменот на FOX, поопширно овде

lamja25

Grande FIORENTINA !!!
Член од
5 декември 2007
Мислења
2.339
Поени од реакции
66
Prison Break e najbolje serija so sum ja gledal bilo koga..
Prvata sezona bese najtop,vtorata onaka, tretata dobro pocna tapa zavrsi...
nemoze taka da begaat pod kamioni a nikoj da ne gi vidi..
Aj da se nadame deka 4-ta ke se razjasnat site raboti

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Официјална вест од FOX http://fox.com/shows-return.htm :nesum::cry:
Ова значи дека РВ не му е во план за емитување на нови епизоди (сезони) , незнам веќе што да мислам, неизвесноста ме убиват :icon_frow

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Сигурно е некаква грешка шо не се напишани. ЌЕ пишеше дека се откажани сигурно ако беа. Плус ако нема сега епизоди ќе има нова сезона! Многу работи оставија да висат за да има уште расплети :)

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Abe kako nema da ima PB veke.. Koj e lud takva serija da prekine. Poveke veruvam vo toa deka ke se vrati vo april. A do togas ke cekame..

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.572
Поени од реакции
2.791
Мора да продолжи серијата бе сега дали ке падне како продолжение на 3 сезона или сосема нова 4 сезона не е важно најбитно е да продолжи серијата со нормално поинтересни епизоди.Ја изгледав пак цела прва сезона по втор пат не можам да поверувам дека некој можел да измисли толку интересна серија.Нема шанси поубава серија од Присон Бреак да се појави според мене.

Член од
14 јануари 2008
Мислења
23
Поени од реакции
0
Abe kako nema da ima PB veke.. Koj e lud takva serija da prekine. Poveke veruvam vo toa deka ke se vrati vo april. A do togas ke cekame..
Znaci prvata sezona bese nesto unikatno ..ne bev gledal takvo nesto mnogu odamna :vozbud:... i vtorata sezona nadvor od Fox River bese top ....samo nesto tretata sezona so pomal budget mi se cini i mnogu vreme se ceka za epizodite, te tera da skrenes :D ... kako i da e ja cekame 14ta epizoda od 3ta sezona... i pak ke recam NAJDOBRA SERIJA so nekogas sum ja gledal !!!

off topic : @kiksuperman daj brat od nekade da ja najdam najdobrata makedonska pesna moze i ja imas da mi ja pratis :).... dusmani zapametete, sme postole i ke postoime....

Член од
19 февруари 2007
Мислења
20
Поени од реакции
0
PB e nesto najzarazno sto postoi(barem za mene).Mi se dopaga najveke bidejki rabotite vo posleden moment mozat da se isprevrtat. Nemozes da pretpostavis sto moze da se sluci, oti sekogas postojat nekoi postapki koi ne se ni prikazani, a Wentworth Miller e nezamenliv:zver:e!!!!!!!!!

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Нема шанси поубава серија од Присон Бреак да се појави според мене.
Значи истомисленици сме!!!:pos2::helou:

Само можам да замислам колку луѓе ќе мислат исто како тебе, кога ќе дојде денот кога ќе почнат да ја даваат на некоја од нашиве ТВ канали (а ќе дојде сигурно), тогаш ќе видиш. :tv::smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom