Prison Break

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Еве и изјава од Сукре за новата сезона http://www.movieweb.com/tv/news/92/26892.php , вели дека PB се враќа во Мај, малку ме збуни. Ај некој шо разбира појќе english нека ми го преведи дали добро разбрав Thanks

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.572
Поени од реакции
2.791
Еве и изјава од Сукре за новата сезона http://www.movieweb.com/tv/news/92/26892.php , вели дека PB се враќа во Мај, малку ме збуни. Ај некој шо разбира појќе english нека ми го преведи дали добро разбрав Thanks
Добро си разбрал брат Сукре слушнал како што он вика дека во Мај ке продолжи серијата дека е во затвор женска му е трудна и гарант ке има нешто помеѓу него Т-Бег и Белик.Вика дека сценариото било многу јако.Ајде одвај чекам да дојде Мај.Присон Бреак рулз :wink:

Климе7 добар потпис брат :)

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Добро си разбрал брат Сукре слушнал како што он вика дека во Мај ке продолжи серијата дека е во затвор женска му е трудна и гарант ке има нешто помеѓу него Т-Бег и Белик.Вика дека сценариото било многу јако.Ајде одвај чекам да дојде Мај.Присон Бреак рулз :wink:

Климе7 добар потпис брат :)
Фала ти за помошта(преводот) :helou:

А за потписот.... :( се надевам дека ќе ја вратет Сара :(

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.048
Поени од реакции
51.379
Епа направив маратон денес цел ден на 3та сезона али 13 епизода не ми ја снимиле на цдто:nerv: па ако може некој линк или нешто да ја симнам оти се напнав ептен Сукре ке го јаде ради ТиБег тастерот ке утепам некого.
А онаа Гречен да даде господ пак да и се наредат и Хамас и Фатах ко не времето да и ебам тоа дрољата погана,и

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Еве една инетресна вест за сите љубитељи на Ти-Бег :helou::)

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Фала климе за инфото за Т-Бег :)
Сигурно и таму ќе иа добра улога (за тие шо незнат освен во пб и транспортер играше и во хитмен :) )

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Еве потврда и од легендарниот "T-bag" за новата сезона.

[media]http://www.dailymotion.com/search/Robert%2BKnepper/video/x4hxdp_prisonbreak-saison-4-mai-2008_news[/media]

Во Мај ќе почне да се снима новата сезона, па кој знае кога ќе почнат да ја даваат лелеее:nesvest:

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
Не можам да и се изнагледам на последната епизода, колку само е убав Вент и колку само ќе ми недостига, станав зависна од Призон Брејк, замислете ќе нема долго време.

Бтв, песната од завршетокот е закон, можете да ја слушнете,
и еве го текстот

Yo estaba bien por un tiempo,
volviendo a sonreнr.
Luego anoche te vi
tu mano me tocу
y el saludo de tu voz.
Y hablј muy bien de tu
sin saber que he estado
llorando por tu amor (x3).
Luego de tu adiуs sentн todo mi dolor.
Sola y llorando,
llorando (x3).
No es fбcil de entender
que al verte otra vez
Yo seguirј llorando

Yo que pensј que te olvidј
pero es verdad es la verdad
que te quiero a'n mбs,
mucho mбs que ayer.
Dime t' quј puedo hacer
no me quieres ya
y siempre estarј
llorando por tu amor (x2).
Tu amor se llevу
todo mi corazon
y quedo llorando
llorando (x5)
por tu amor.

English Translation (not the literal trans):

I was all right for a while,
I could smile for a while.
But I saw you last night;
You held my hand so tight
when you stopped to say hello.
Oh, you wished me well,
you couldn't tell
that I'd been crying over you,
crying over you.
And you said so long,
left me standing all alone.
Alone and crying
Crying (x3).
It's hard to understand
But the touch of your hand
Can start me crying

I thought that I was over you
But it's true, so true
I love you even more
Than I did before
But darling, what can I do?
For you don't love me
And I'll always be
Crying over you (x2).

Yes, now you're gone
And from this moment on
I'll be crying
crying (x5)
over you.

Ќе се разболам јас без Призон Брејк луѓе, нека почнат да снимаат оти ненормално сум зависна од Вентвурт - Мајкл!

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Paul Adelsten - A Chance of Return? ви теквит кој беше типов :vozbud:, мислам дека ќе биде лудо во 4 сезона, само уште Сара да ја вратет :(

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.572
Поени од реакции
2.791
Paul Adelsten - A Chance of Return? ви теквит кој беше типов :vozbud:, мислам дека ќе биде лудо во 4 сезона, само уште Сара да ја вратет :(
Како што знам го свиткаа овој од тајната служба во комбето али мислејќи малце подобро гарант во комбето кога го носеа тие полицајците во затвор нели дојдоа тие со маските.Тоа се гарант негови луѓе дошле да го ослободат.Може и затоа на крај им кажа " Ви требаше повеќе време него што мислев "Иначе многу јако ја одигра улогата иако беше негативна.Се е можно леле луѓе далеку е Мајјјјјјјјјјј :(

ФлоуБТ

Потпис: Clever Bastard
Член од
17 февруари 2008
Мислења
1.582
Поени од реакции
66
Да бе, го отепаја овај.
Сега ако прат шпанска серија, да испадни дека му е брат близнак, или пак тајно закрепнувал некаде на Карибите.:pos2::pos2:
Нема смисла ова

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
Не видовме дали го отепаа.. Само влегоа тие во комбито, не дадоа никакво пукање ово оно. Мислам дека така беше.

Kajgana Shop

На врв Bottom