Prison Break

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Хмм сега ако е Сара жива одмаздата на Мајкл би ослабила на значење,како и да е ќе биде интересно :)

Член од
27 март 2007
Мислења
735
Поени од реакции
316
Друга варијанта за спас на Сукре е бегство заедно со Т-Бег и Белик. Т-бег има пиштол, има пари, а има и телефон (оној на Лечеро) може да контактира со Мајкл за помош која им е неопходна. А и Теодор рече дека сега со новата управа на Сона ако имаш пари можеш да излезеш.
Ова е мое мислење.:toe:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Мммм Т-Бег и Мајкл пак??? Интересно ќе биди ко ќе се сретнат :)

Tutkar

Богомил
Член од
6 декември 2005
Мислења
1.967
Поени од реакции
34
интересна епизода но останаа многу работи не завршени.

Сега ме интересира ( ги читав постовите наназат и ме збунија) дали и кога има најави за продолжување на есријата.

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Најверојатно ќе продолжи наесен 4 сезона, но не е исклучена можноста сезона 4 да почне и во доцна пролет- како што велат Американциве :vozbud:

Tutkar

Богомил
Член од
6 декември 2005
Мислења
1.967
Поени од реакции
34
ОК, значи со 13-ва епизода заврши 3-та сезона т.е. нема да има повеќе епизоди понатаму. Ќе треба да се чека на 4-та сезона.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Добро бе има официјално негде напишано дека заврши сезоната??? Јас не видов!

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Добро бе има официјално негде напишано дека заврши сезоната??? Јас не видов!
Нигде немат дека официјално заврши сезонава, ни самите од Fox не знает :pos2:, сега привремено во терминот од Prison Break ќе имат друга серија House , но ни приближно не е на реномето на PB.

Само едно е сигурно , дека од Август ќе има нова сезона од PB, ама не е исклучена можноста кон крај на Април или почеток на Мај да дает уште некоја епизода од оваа сезона. Така да ќе бидиме во неизвесност некое време.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Па и да има од оваа или од другата сезона ќе му треба некое време да ги напрат. :( Значи ќе си почекаме и ќе си гледаме резервни серии од типот на лост, цси, ...

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Сега почнав да гледам еден друг серијал Terminator The Sarah Connor Chronicles не дека е нешто посебно , ама не можам веќе овие од Lost да ги гледам ја претераа, покрај тоа ќе се навратам и на некоја добра епизода од PB :) .

Акаша

Hydra
Член од
28 мај 2006
Мислења
1.684
Поени од реакции
128
Ако сакате нешто у замена додека нема PB, Jericho не е лоша :)

Член од
4 јуни 2007
Мислења
2.885
Поени од реакции
189
Akasha mi go zede zborot. :) Ke ja preporacuvav i jas Jericho.. Ima 1 cela sezona od 22 ep i 2 ep od 2 sezona.. Epten jaka. Prikaznata se vrti okolu gratceto Jericho koe e megju malkute prezivani vo USA posle 20-30 detonacii na nuklearki vo najgolemite gradovi vo USA. Isto taka koj ne ja gledal Psych serijata neka si ja simne dobra e. Pred nekoj den zavrsi 2 sezona. Isto i Smallville momentalno 7 sezona :) Najjakata serija so postoi spored mene... i to. :)

Член од
27 март 2007
Мислења
735
Поени од реакции
316
сега привремено во терминот од Prison Break ќе имат друга серија House , но ни приближно не е на реномето на PB.
House MD (9.4) моментално има поголем рејтинг од Prison Break (9.3).
Чудно но вистинито.
Терминатор ја почнав и јас, ги изгледав 6те испаднади епизоди и не планирам да гледам понатаму. Едноставно не чини.
Jericho заслужува да се гледа. Добра серија е.
А јас моментално сум на Kyle XY.

Али сепак PB си е PB. Поубаво здравје.

felixthecat

Boys Don't Cry
Член од
6 јануари 2008
Мислења
90
Поени од реакции
3
ako znae nekoj kade da gi gledam od pocetok online neka pise pp !!!
ili pak ako moze nekoj da mi gi dade na cd ke bide uste bolji :> ako sakaste ke gi menjame jas imam nesto od priateli ,southpark .lost....

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.572
Поени од реакции
2.791
Никако човек да се нагледа на раат бе додека имаше епизоди за давање не даваа бидејќи имаше штрајк сега штрајкот заврши а немаат серии више аман.А за серијата многу работи останаа недовршени греота бе Сукре од пуста љубав што не преживеа и на крај и он заврши таму.Таткото и синот конечно заедно тој Вистлер Господ знае која функција ја има.Не оставија како во пустина без вода сега треба да чекаме кога ке им се дигне да снимаат тогаш да има епизоди.Ке чекаме јеби га си ги гледам прва и втора сезона на двд се присеќавам на добри моменти.Ај дај боже што побрзо нека се вратат.

Kajgana Shop

На врв Bottom