Prison Break

• Креатор на темата Креатор на темата DarkAvenger
  • Време на започнување Време на започнување
Хмм сега ако е Сара жива одмаздата на Мајкл би ослабила на значење,како и да е ќе биде интересно :)

Друга варијанта за спас на Сукре е бегство заедно со Т-Бег и Белик. Т-бег има пиштол, има пари, а има и телефон (оној на Лечеро) може да контактира со Мајкл за помош која им е неопходна. А и Теодор рече дека сега со новата управа на Сона ако имаш пари можеш да излезеш.
Ова е мое мислење.:toe:

Мммм Т-Бег и Мајкл пак??? Интересно ќе биди ко ќе се сретнат :)

интересна епизода но останаа многу работи не завршени.

Сега ме интересира ( ги читав постовите наназат и ме збунија) дали и кога има најави за продолжување на есријата.

Најверојатно ќе продолжи наесен 4 сезона, но не е исклучена можноста сезона 4 да почне и во доцна пролет- како што велат Американциве :vozbud:

ОК, значи со 13-ва епизода заврши 3-та сезона т.е. нема да има повеќе епизоди понатаму. Ќе треба да се чека на 4-та сезона.

Добро бе има официјално негде напишано дека заврши сезоната??? Јас не видов!

Добро бе има официјално негде напишано дека заврши сезоната??? Јас не видов!

Нигде немат дека официјално заврши сезонава, ни самите од Fox не знает :pos2:, сега привремено во терминот од Prison Break ќе имат друга серија House , но ни приближно не е на реномето на PB.

Само едно е сигурно , дека од Август ќе има нова сезона од PB, ама не е исклучена можноста кон крај на Април или почеток на Мај да дает уште некоја епизода од оваа сезона. Така да ќе бидиме во неизвесност некое време.

Па и да има од оваа или од другата сезона ќе му треба некое време да ги напрат. :( Значи ќе си почекаме и ќе си гледаме резервни серии од типот на лост, цси, ...

Сега почнав да гледам еден друг серијал Terminator The Sarah Connor Chronicles не дека е нешто посебно , ама не можам веќе овие од Lost да ги гледам ја претераа, покрај тоа ќе се навратам и на некоја добра епизода од PB :) .

Ако сакате нешто у замена додека нема PB, Jericho не е лоша :)

Akasha mi go zede zborot. :) Ke ja preporacuvav i jas Jericho.. Ima 1 cela sezona od 22 ep i 2 ep od 2 sezona.. Epten jaka. Prikaznata se vrti okolu gratceto Jericho koe e megju malkute prezivani vo USA posle 20-30 detonacii na nuklearki vo najgolemite gradovi vo USA. Isto taka koj ne ja gledal Psych serijata neka si ja simne dobra e. Pred nekoj den zavrsi 2 sezona. Isto i Smallville momentalno 7 sezona :) Najjakata serija so postoi spored mene... i to. :)

сега привремено во терминот од Prison Break ќе имат друга серија House , но ни приближно не е на реномето на PB.

House MD (9.4) моментално има поголем рејтинг од Prison Break (9.3).
Чудно но вистинито.
Терминатор ја почнав и јас, ги изгледав 6те испаднади епизоди и не планирам да гледам понатаму. Едноставно не чини.
Jericho заслужува да се гледа. Добра серија е.
А јас моментално сум на Kyle XY.

Али сепак PB си е PB. Поубаво здравје.

ako znae nekoj kade da gi gledam od pocetok online neka pise pp !!!
ili pak ako moze nekoj da mi gi dade na cd ke bide uste bolji :> ako sakaste ke gi menjame jas imam nesto od priateli ,southpark .lost....

Никако човек да се нагледа на раат бе додека имаше епизоди за давање не даваа бидејќи имаше штрајк сега штрајкот заврши а немаат серии више аман.А за серијата многу работи останаа недовршени греота бе Сукре од пуста љубав што не преживеа и на крај и он заврши таму.Таткото и синот конечно заедно тој Вистлер Господ знае која функција ја има.Не оставија како во пустина без вода сега треба да чекаме кога ке им се дигне да снимаат тогаш да има епизоди.Ке чекаме јеби га си ги гледам прва и втора сезона на двд се присеќавам на добри моменти.Ај дај боже што побрзо нека се вратат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom