Обично не коментирам на вакви работи ,а ам текстот ти е интригантен!luge aj vaka malce pomosh ve molam....
znachi so devoj4evo idam na kaj 2 meseci taka neso a pred toa bevme dobri drugari i onaka premn si veruvame i slicno i sve na praime uste ni ostana sex onaka se drugo pominavme samo uste sex ni ostana.
e sega problemot:
devoj4evo ne i e gajel dali ke ja boli ili ne vika deka za mene sekoja bolka bi ja pretrpela nego vaka ja interesira kolku krv bi imalo ako bi imalo i onaka znaete za ona najloshoto za bremenost da ne se sluchi sepak imame po 16god(jas) odnosno 15god(ona) godini
aj pomognete
fala za pomoshta odnapret
хех знам и онака доста сме се информирале и сметаме дека мозе да го напраиме тоа и тоа за бременост се инф али сега усте онака ни остана така казано за тоа крвта и слицно ме свајкаш ? за скинување ина4е сепак фала мнОбично не коментирам на вакви работи ,а ам текстот ти е интригантен!
Најискрено,ти и девојка ти ако се сметате доволно зрели да имате секс , треба многу повеќе да се информирате него ли две прости прашања на кајгана. Мислам , ќе те цитирам....и онака знаете за она најлошото за бременост..... Каков совети да ти дадеме, треба сериозно со некој да поразговараш за темава...не за друго , чисто да не напраите беља! Со среќа
КРВ МОЖЕ А И НЕ МОРА ДА ИМА... користи кондом ОБАВЕЗНО extra safety не е на одмет... крв ако тече може мноооогу малце да потече а и не мора... само нека се опушти... првот пат не ја напнувај малце по малце... после ке ви биде и на двајцата мераци... СО СРЕЌА :sekss: :helou:хех знам и онака доста сме се информирале и сметаме дека мозе да го напраиме тоа и тоа за бременост се инф али сега усте онака ни остана така казано за тоа крвта и слицно ме свајкаш ? за скинување ина4е сепак фала мн
хехе фала брат ина4е гледам од цпб си па ај нека ние 4естито 14 титулаКРВ МОЖЕ А И НЕ МОРА ДА ИМА... користи кондом ОБАВЕЗНО extra safety не е на одмет... крв ако тече може мноооогу малце да потече а и не мора... само нека се опушти... првот пат не ја напнувај малце по малце... после ке ви биде и на двајцата мераци... СО СРЕЌА :sekss: :helou:
САМО ЗА АРНО ЗА УБАВО НЕКА Е ! ! ! ! !хехе фала брат ина4е гледам од цпб си па ај нека ние 4естито 14 титула
?????za extra safetyКРВ МОЖЕ А И НЕ МОРА ДА ИМА... користи кондом ОБАВЕЗНО extra safety не е на одмет... крв ако тече може мноооогу малце да потече а и не мора... само нека се опушти... првот пат не ја напнувај малце по малце... после ке ви биде и на двајцата мераци... СО СРЕЌА :sekss: :helou:
?????za extra safety
ok fala najmn za sovetive luge pa aj ke probam pa ke vi kazam so kako bilo
fala za poslikovitoto objasnuvanje i izvinete na latinicava ali na kirilica pravam mn greshki:nesum::pos2:
:uvo: