Секс школо

OrrCee

Сто посто проценти :)
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.524
Поени од реакции
23
abre ne e vazno toa sto posle ke te boli malku vazno ti si uzivaaas dodek imas s**s

creator_92

haker4e
Член од
16 јануари 2009
Мислења
188
Поени од реакции
3
luge aj vaka malce pomosh ve molam....

znachi so devoj4evo idam na kaj 2 meseci taka neso a pred toa bevme dobri drugari i onaka premn si veruvame i slicno i sve na praime uste ni ostana sex onaka se drugo pominavme samo uste sex ni ostana.

e sega problemot:
devoj4evo ne i e gajel dali ke ja boli ili ne vika deka za mene sekoja bolka bi ja pretrpela nego vaka ja interesira kolku krv bi imalo ako bi imalo i onaka znaete za ona najloshoto za bremenost da ne se sluchi sepak imame po 16god(jas) odnosno 15god(ona) godini
aj pomognete
fala za pomoshta odnapret

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
luge aj vaka malce pomosh ve molam....

znachi so devoj4evo idam na kaj 2 meseci taka neso a pred toa bevme dobri drugari i onaka premn si veruvame i slicno i sve na praime uste ni ostana sex onaka se drugo pominavme samo uste sex ni ostana.

e sega problemot:
devoj4evo ne i e gajel dali ke ja boli ili ne vika deka za mene sekoja bolka bi ja pretrpela nego vaka ja interesira kolku krv bi imalo ako bi imalo i onaka znaete za ona najloshoto za bremenost da ne se sluchi sepak imame po 16god(jas) odnosno 15god(ona) godini
aj pomognete
fala za pomoshta odnapret
Обично не коментирам на вакви работи ,а ам текстот ти е интригантен!
Најискрено,ти и девојка ти ако се сметате доволно зрели да имате секс , треба многу повеќе да се информирате него ли две прости прашања на кајгана. Мислам , ќе те цитирам....и онака знаете за она најлошото за бременост..... Каков совети да ти дадеме, треба сериозно со некој да поразговараш за темава...не за друго , чисто да не напраите беља! Со среќа:vozbud:

creator_92

haker4e
Член од
16 јануари 2009
Мислења
188
Поени од реакции
3
Обично не коментирам на вакви работи ,а ам текстот ти е интригантен!
Најискрено,ти и девојка ти ако се сметате доволно зрели да имате секс , треба многу повеќе да се информирате него ли две прости прашања на кајгана. Мислам , ќе те цитирам....и онака знаете за она најлошото за бременост..... Каков совети да ти дадеме, треба сериозно со некој да поразговараш за темава...не за друго , чисто да не напраите беља! Со среќа:vozbud:
хех знам и онака доста сме се информирале и сметаме дека мозе да го напраиме тоа и тоа за бременост се инф али сега усте онака ни остана така казано за тоа крвта и слицно ме свајкаш ? за скинување ина4е сепак фала мн

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
хех знам и онака доста сме се информирале и сметаме дека мозе да го напраиме тоа и тоа за бременост се инф али сега усте онака ни остана така казано за тоа крвта и слицно ме свајкаш ? за скинување ина4е сепак фала мн
КРВ МОЖЕ А И НЕ МОРА ДА ИМА... користи кондом ОБАВЕЗНО extra safety не е на одмет... крв ако тече може мноооогу малце да потече а и не мора... само нека се опушти... првот пат не ја напнувај малце по малце... после ке ви биде и на двајцата мераци... СО СРЕЌА :sekss: :helou:

creator_92

haker4e
Член од
16 јануари 2009
Мислења
188
Поени од реакции
3
КРВ МОЖЕ А И НЕ МОРА ДА ИМА... користи кондом ОБАВЕЗНО extra safety не е на одмет... крв ако тече може мноооогу малце да потече а и не мора... само нека се опушти... првот пат не ја напнувај малце по малце... после ке ви биде и на двајцата мераци... СО СРЕЌА :sekss: :helou:
хехе фала брат ина4е гледам од цпб си па ај нека ние 4естито 14 титула

creator_92

haker4e
Член од
16 јануари 2009
Мислења
188
Поени од реакции
3
и усте несо extra safety ima poseben kondom ili onaka extra bezbedno so nego :Dsry vaka so postavuvam glupi prashanja ali seuste sum megu ne iskusnite:toe:

kIRe9

OK. u'r right
Член од
4 март 2009
Мислења
1.419
Поени од реакции
73
имаш таму DUREX зимаш и мислам дека има extra safety нешо такво беше името... ке му побараш на тој таму ке ти дае и не ставај ништо на кондомот пошо може да се оштети...

creator_92

haker4e
Член од
16 јануари 2009
Мислења
188
Поени од реакции
3
?????za extra safety

ok fala najmn za sovetive luge pa aj ke probam pa ke vi kazam so kako bilo :);)

creator_92

haker4e
Член од
16 јануари 2009
Мислења
188
Поени од реакции
3
pa kako idat generaciive nz...bratu4etkami uste u vtoro odd se muvale na ljubovno shishe,a jas u vtoro ne ni znaev so e toa muvanje:$

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889
А да се подржите за рачиња уште некое време?
Не ви е рано за секс???
Ако сте доста информирани зашто прашувате тогаш.
Сте гледале на телевизија, сте читале дека така сите прават и ајт.
15 години има таа, одите 2 месеци и сте созреани за секс... не би рекла :uvo:

Пробајте си ако ви е толку мерак, ама ... деца прават деца

Kajgana Shop

На врв Bottom