Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
luge aj vaka malce pomosh ve molam....
znachi so devoj4evo idam na kaj 2 meseci taka neso a pred toa bevme dobri drugari i onaka premn si veruvame i slicno i sve na praime uste ni ostana sex onaka se drugo pominavme samo uste sex ni ostana.
e sega problemot:
devoj4evo ne i e gajel dali ke ja boli ili ne vika deka za mene sekoja bolka bi ja pretrpela nego vaka ja interesira kolku krv bi imalo ako bi imalo i onaka znaete za ona najloshoto za bremenost da ne se sluchi sepak imame po 16god(jas) odnosno 15god(ona) godini
aj pomognete
fala za pomoshta odnapret

хех знам и онака доста сме се информирале и сметаме дека мозе да го напраиме тоа и тоа за бременост се инф али сега усте онака ни остана така казано за тоа крвта и слицно ме свајкаш ? за скинување ина4е сепак фала мнОбично не коментирам на вакви работи ,а ам текстот ти е интригантен!
Најискрено,ти и девојка ти ако се сметате доволно зрели да имате секс , треба многу повеќе да се информирате него ли две прости прашања на кајгана. Мислам , ќе те цитирам....и онака знаете за она најлошото за бременост..... Каков совети да ти дадеме, треба сериозно со некој да поразговараш за темава...не за друго , чисто да не напраите беља! Со среќа![]()
хех знам и онака доста сме се информирале и сметаме дека мозе да го напраиме тоа и тоа за бременост се инф али сега усте онака ни остана така казано за тоа крвта и слицно ме свајкаш ? за скинување ина4е сепак фала мн
хехе фала брат ина4е гледам од цпб си па ај нека ние 4естито 14 титулаКРВ МОЖЕ А И НЕ МОРА ДА ИМА... користи кондом ОБАВЕЗНО extra safety не е на одмет... крв ако тече може мноооогу малце да потече а и не мора... само нека се опушти... првот пат не ја напнувај малце по малце... после ке ви биде и на двајцата мераци... СО СРЕЌА :sekss: :helou:
хехе фала брат ина4е гледам од цпб си па ај нека ние 4естито 14 титула
sry vaka so postavuvam glupi prashanja ali seuste sum megu ne iskusnite
?????za extra safetyКРВ МОЖЕ А И НЕ МОРА ДА ИМА... користи кондом ОБАВЕЗНО extra safety не е на одмет... крв ако тече може мноооогу малце да потече а и не мора... само нека се опушти... првот пат не ја напнувај малце по малце... после ке ви биде и на двајцата мераци... СО СРЕЌА :sekss: :helou:

?????za extra safety
ok fala najmn za sovetive luge pa aj ke probam pa ke vi kazam so kako bilo![]()
fala za poslikovitoto objasnuvanje i izvinete na latinicava ali na kirilica pravam mn greshki:nesum::pos2:![]()
:uvo: