Фан Клуб: Партизан

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Французите се правеле фраери во сред Белград и си го добиа.Не ги оправдувам Гробарите ама они сами се криви.R.I.P Bris Titon.
Признај дека го тропна ова.Џабе збориш кога не си информиран.
Не се глупи да јадат они гомна кога негде гостуваат а поготово во Белград.
Ај да сватам 200-300 души да биле али 15 души да се курчат.
Се глеа дека ги правдаш Гробарите.
Ја нит сум за Партизан нит за Ѕвезда само гледај да зборуваш како неутралец оти ако збориш ко Гробар фала богу дека ги оправдуваш Гробарите.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Ни јас нормално дека не ги оправдувам Гробарите ама па и они самите што би се рекло се каат..
Иначе тоа ич не ми е верно дека они јаделе гомна,него муабетот бил дека збореле нешто како ќе биде резултатот и овие рекле ќе ве тепаме :)
После тоа било некоја фрка и биднала работата...

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Ќе го даваат Партизан некаде?
п.с Вечер со среќа и да се вратиме со добар резултат.:helou:

П

Паспарту

Гостин
Disciplinska komisija UEFA zaseda u utorak zbog slučaja ubistva Brisa Tatona, saznaju “Novosti”. Moguća suspenzija FK Partizan.

Posle smrti Brisa Tatona, FIFA, a posebno UEFA, traže da se počinioci ovog gnusnog čina, kao i njihovi pomagači, najoštrije kazne. Sekretar Disciplinske komisije UEFA Peter Limaher rekao je za beogradski list da će na prvom sastanku, u utorak, evropska fudbalska federacija doneti odluku koja će i te kako pogoditi Partizan.

Kako navode “Novosti”, svi smatraju da novčane kazne više nisu delotvorne, pa će ubuduće klubovi biti isključivani iz evropskih takmičenja na određeno vreme.

U UEFA već imaju obimnu dokumentaciju, a obavešteni su i da čak neke političke vođe i pojedine nacionalističke grupe imaju svoj udeo u podstrekivanju navijača.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Многу јасно дека нема да не казнат,нема причина:)
Дијара е на списокот на А репрезентацијата на Сенегал и на 7-ми Октомври иде у Дакар со репрезентацијата...ЗВЕР
Вечер нека изиграат добро па што биде нека биде!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.213
Поени од реакции
46.477
Со оглед дека инцидентот се случил надвор од стадионот, нема причина односно основа Партизан да биде казнет, слично беше и со Лидс - Галатасарај ако ви текнува, кога турците освоија УЕФА Куп, во Истамбул во полуфиналниот дуел со Лидс ( или 1/4 финале беше не ми текнува ) беа убиени мислам тројца англичани, прободени со нож, па никаква санкција немаше кон Галата .

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Ломич постигна гол но во својата мрежа.:tapp::tapp:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Да ти е*ам и Петровиќ и све... ај за првиот гол и така и така, ненамерно, а за вториот сум се изнервирал 100-ка... па 2 мин ја држи топката и не ја додава, па ако немаш каде поарно исфрли ја во аут, отколку гол... од секогаш тој Петровиќ не ми е се допаѓал како играч, премногу е спор, а и нема ништо фудбалско во него... и овој тренерот нели гледа дека нашата лева (нивна десна) дека нешто не штима, секој напад е од таа страна, сите шанси и центаршути се од таму... и подхитно да ги извади Петровиќ и Бране Илич, а на нивно место Љајиќ и Томиќ... и овие се ептен јаки (мислам за нас) и според тоа мислам дека не играме лошо, создадовме 2-3 убави ситуации за гол ама ЈБГ... ајде второ полувреме да се исправат некои грешки, оти вака многу лесно може да пукне петарда :smir:

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
Јас мислам дека треба и Клео да го пушти.

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Тоа е реалноста луѓе,незнам дали некој од вас очекуваше нешто друго,како прво Шахтјор се сила а како второ и најбитно ние немаме тим за Европа,кратко и јасно ,претставена ни беше лажна слика демек имаме тим за ЛШ ама дури сега се гледа деке се уште не сме зрели за Европски натпреварувања,Петровиќ под итно некаде на позајмица оти не го бива,ајде да се свртиме кон домашната лига зашто и таму ако се заебаваме може да си замрсиме работа а барем за Српска лига имаме најдобар тим:)

Kajgana Shop

На врв Bottom