Фан Клуб: Партизан

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Не се гледа и јас ги гледав тие слики...
-Да не мислиш дека е Фотошоп сликата ???:pos2::pos2::pos2:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Врло могуче :)

Сумњиво ко пенал на ивици шеснаестерца ...

Миле, заокружи ми го жити дилерот , пошо изгледа мене не ми се глеа нешто ...

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Миле, заокружи ми го жити дилерот , пошо изгледа мене не ми се глеа нешто ...
На овие слики убаво се гледа дека тоа знаме се веело на тој натпревар, а неможе да се виде дилерот, бидејќи знамето е сликано во тој момент кога е веено... на погорната слика што сега според вас ќе испадне дека е монтажа убаво се гледа... значи знамето е исто :toe:

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Meне само ми е чудно што го има на слика што не е у галеријата на ПФЦ :toe: ...

Ваму има 7,8 слики и не се гледа нигде , а на првата е тука ... чудно ми е ...

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Па може некој што е бил на утакмицата да е го сликал... немора да значи дека ако е во галеријата на Партизан дека само таа е реална, а овие другите сликаните се монтажа... а бидејќи и јас не сум 100% сигурен неможам да тврдам... само убаво се гледа тоа знаме дека се веело на тој натпревар :toe:... е сега дали е бил тоа дилерот или е монтажа незнам...

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239
sportal.rs/news.php?id=10793
Ке даде гол во четврток сигурен сум.Задоволен сум и со нерешено бидејки тешко кој ке освои бод кај Шахтјор

N

n/a

Гостин
Danas je preminuo Bris Taton navijac F.K. Tuluz koga su divljacki i "junacki" napali navijaci Partizana. Ovo je sramota i velika bruka za nas Srbe kao i za nasu drzavu Srbiju!!! Voleti svoj narod, svoju zemlju i svoj klub ne znaci da treba... nekoga ubiti da bi se dokazao, samo ne znam pred kim? Tuca je sastavni deo navijackog zivota ali mucki nekoga ubiti nije ni ljudski a Boga mi ni srpski! Brise pocivaj u miru!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Danas je preminuo Bris Taton navijac F.K. Tuluz koga su divljacki i "junacki" napali navijaci Partizana. Ovo je sramota i velika bruka za nas Srbe kao i za nasu drzavu Srbiju!!! Voleti svoj narod, svoju zemlju i svoj klub ne znaci da treba... nekoga ubiti da bi se dokazao, samo ne znam pred kim? Tuca je sastavni deo navijackog zivota ali mucki nekoga ubiti nije ni ljudski a Boga mi ni srpski! Brise pocivaj u miru!
Нека му е лесна црната земја,не ги бранам Гробарите,но навивачите на Тулуз кога ги знаат какви се ненормални,не требало да се курчат на сред Белград,да ги викаат со погдрни зборови и да ги предизвикуваат на тепачки...

РИП Брис...!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Па ја колку што знаем, французите си седеле во кафулето и не им рекле ништо навредливо. На заебанција си размениле неколку зборови, демек ние ќе тепаме денеска. Тоа не е толкава провокација за да тепаш некого со шипка до смрт...

Kajgana Shop

На врв Bottom